Avlyst Thursday 16. april

Dutty Dior

Vi må dessverre informere om at Dutty Dior-konserten på Parkteatret 16. april er avlyst. Det er klart at det ikke vil være lov eller mulig å gjennomføre berørte, planlagte arrangementer i nærmeste fremtid i henhold til Oslo kommunes retningslinjer. Sikkerheten og helsen til artist, ansatte og besøkende er vår største prioritet. Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi har bedre oversikt over situasjonen. Billettkjøpere vil bli kontaktet.

Takk for din forståelse og tålmodighet, vi ser frem til å ønske Dutty Dior velkommen tilbake til Parkteatret ved en senere anledning!


I 2018 gjorde Dutty Dior seg godt kjent i den norske musikkbransjen, etter å ha gitt ut låtene «Plis», «Fantasi» og ikke minst singelen «HALLO» med Isah, som vant prisen for årets låt på P3 Gull 2019.

Dutty har brukt 2019 på å finslipe sin egen stil. Med Isah-samarbeid og Unge Ferrari-gjesteopptredener, både live og på låter, har han blitt et navn å regne med, med et album som har passert millionen i streamingtall og ikke ser ut til å stoppe med det første.

Den unge artisten spilte for fulle hus under årets by:Larm, og 16. april gjør han klubbkonsert på Parkteatret – for de under 18 år 🔥

Gled deg, og hør deg opp på albumet «BHD».

facebook.com/Dutty-Dior

Billetter kr. 100,- + avg.
Fri alder, ingen alkoholservering.
Kun ståplasser.
(Foto: Truls Qvale)

Bill.: 125,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alder