Five Celsius pres. Friday 20. september

Dunderbeist

Supp: U-FOES

Dunderbeist legger ut på veien mot slutten av 2019 – med nye låter og en uthult konsertsult innabords.

Dunderbeist er meget produktive og har allerede gitt ut hele seks album og to EPer; «Second Hand Theft» (2008), «8 Crows and Counting» (2009), «Rovmord EP» (2010), «Dunderbeist» (2011), «Black Arts & Crooked Tails» (2012), «Songs Of The Buried» (2012), «Hyklere» (2015) og «Tvilja» (2017).

Medlemmene har lang erfaring fra tidligere etablerte band, som Stonegard og Krace, og Dunderbeist har nå vært aktive i over ti år. I løpet av karrieren har bandet fått en stor fanbase i Norge og deler av Europa.

Gjennom hele sin karriere har bandet fått gode kritikker for sine utgivelser, og med albumet «Black Arts & Crooked Tails», fikk Dunderbeist sitt internasjonale gjennombrudd, og ble umiddelbart bekreftet til større festivaler og turneer. Bandet har også lagt ned mye arbeid i å turnere i Norge. Her har de gjennom høy live-aktivitet og særdeles gode konserter, pådratt seg et velfortjent rykte som et av de aller beste rock- og metal-bandene i Norge.

facebook.com/dunderbeist

Support: U-FOES
Ut av asken til hardcore-bandet Silence the Foe, stiger lille U-FOES. De er bare tre mann med en gitar, slagverk og vokal, men er desto mer hardtslående. U-FOES låter som om Melvins, Torche og Slayer hadde fått et uekte barn i absintfylla og satt det i skogen for å dø.

Der andre band pøser på med gitarer og effekter, har U-FOES kokt det ned til essens: Rene, mørke riff, desperat vokal, hard
rytmikk, store trommer og mektig gitar, som kommer brølende mot deg lik en sulten Tyrannosaurus Rex. Dette er primalmusikk. Eller snarere prekærmusikk – det du vil overleve på en natt i helvete.

U-FOES består av medlemmer fra band som Jaga Jazzist, Shevils, Silence The Foe, The Lionheart Brothers og Bror Forsgren.

facebook.com/ufoesofficial

Billetter kr. 250,- + avg.
Kun ståplasser

Bill.: 280,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett