Øyanatt Thursday 9. august

Digitalism (DE)

Supp: Bearson

Historien om Digitalism handler om ting i endring. I 2004 møtte Jens Moelle og Ismail «Isi» Tuefecki hverandre i en platebutikk i Hamburg, Tyskland. Da butikken skulle ha sitt første «pop-up» party ble de to satt sammen som DJ duo og allerede da hadde duoen lagt grunnlaget for sine første låter sammen. Det handlet først og fremst om å skape låter der det manglet i DJ-settene, men da de slapp sin første edit av «Seven Nation Army» ble låten utsolgt på dagen, og fra der gikk turen til det Paris-grunnlagte labelet Kitsuné med deres Blitz EP.

Videre kom låten «Pogo», Digitalism sin breakout singel som åpnet dørene for verdensturnéer og karriere internasjonalt. Digitalism har det siste året sluppet EPer på sitt eget plateselskap Magnetism, og har tilbrakt mye av tiden sin i deres eget bunker-studio i Hamburg. Med singlene «Jet» og «Holograms» har bandet igjen vist at de har vokst igjennom endringene i måten lytteren konsumerer musikk, og selv om platebutikken er borte, har verken motivasjonen eller vennskapet forsvunnet med det

Digitalism er tilbake i Norge for første gang siden 2011, og tar med seg et show de aldri har spilt i Skandinavia tidligere.

Facebook event

facebook.com/digitalism
thedigitalism.com

Support: Bearson
Bearson aka. Jakob Bjørn-Hansen tar med seg sin feelgood-euforiske elektronika til Parkteatret, og kjører et helt spesielt Klubbsett før Digitalism går på scenen.

Bearson imponerte først med sine følsomme, men catchy remikser av artister som Sohn, Lionel Richie, James Bay, The Lighthouse og Benjamin Francis Leftwich. Deretter sto egenprodusert materiale for tur, med singlene «Pink Medicine» og «Imposter» ft. Mark Johns utgitt i 2015 på hans eget label Next Wave Records.Dette ble fulgt av platekontrakt med Ultra Music/Sony, hjemmet til verdensgiganter som Kygo, Pitbull og Calvin Harris, og singlene «Want You», «One step at a Time» med over 40 millioner streams. Det siste året har vært fylt av singelslippene «Get Lost», «Go to Sleep» og sist «I Only need one» ft MNDR.
facebook.com/bearsonmusic
Foto: Jonathan Vivaas Kiise

Bill. kr. 250,- +avg. / 200,- +avg. (med Øya torsdagspass / ukespass)
NB: begrenset antall rabatterte billetter i salg.

Bill.: 275,- / 220,-Dørene åpner 22:00ID.: 20Kjøp Billett