Standing Ovation pres. / Slippkonsert Saturday 12. october

dePresno

Supp: Ivo Lima

dePresno spiller to konserter på Parkteatret denne kvelden, en Yngling med fri alder og en for de over 18.

Etter å ha vært Urørt-finalist våren 2016, med låten «Stranger in Disguise», ble dePresno i løpet av året en av de mest spilte artistene på norsk radio, da med singlene «Hide And Seek», «See You Soon», «Mr Big» og «Souvenir».

EP’ene «Forever» (2016) og «The Last of The Romantics» (2017), samt glitrende opptredener på bransjefestivaler som The Great Escape, by:Larm, Eurosonic og Reperbahn Festival, har bidratt til at dePresno har befestet seg som en ærlig og ekte popartist og låtskriver.

Nå er endelig dePresno aktuell med sitt solide debutalbum «Technicolor», som han tar med seg i bagasjen når han legger ut på turné høsten 2019.

«Technicolor» er tilgjengelig i alle kanaler: her 

Liveanmeldelser:
«DePresno treffer rett i hjertet (og dansefoten)!» – Rubato.no

«Pop og soul, blandet med en bluesy croonervokal, som kommer med melankolske, fortellende tekster.» – Aftenposten

«Potensialet er gigantisk, og både låtene og stemmen hans har alt som trengs for å kunne gjøre det veldig så stort.» – Musikknyheter.no

«Med sin unike stil og musikalske retning, kan nok en bergenser ta sats fra de syv fjell og lande mykt i publikums armer.» – Universitas.

«Behersket lokalt stjerneskudd.» – Musikknyheter.no

facebook.com/dePresnoMUSIC
depresno-music

Ivo Lima lager selvsikker og hard popmusikk, men tekstene forteller historier om sårbarhet, psykisk helse og alle former for kjærlighet. Hans opptreden under fjorårets Vill Vill Vest ble hyllet av både media, bransjen og en fullsatt venue. Det gledes!

facebook.com/dePresnoMUSIC
depresno-music.com

Bill. kr. 225,- +avg.
Kun ståplasser.
Foto: Kenny McCracken

Bill.: 250,-Dørene åpner 21:00ID.: 18Kjøp Billett