Atomic Soul pres. Thursday 22. november

David August (DE)

Supp: Paquita Gordon (IT)

Den ekstremt talentfulle DJen, komponisten, multi-instrumentalisten og produsenten David August kommer endelig tilbake til Norge. Denne gangen tar han med seg en helhetlig og imponerende produksjon for et unikt show på Parkteatret den 22. november!

Det er improvisasjonen og overraskelsesmomentene som er selve kjernen i David Augusts live-sets. Dette gjelder om han spiller på Boiler Room, Resident Advisor Live Sessions, Fabric, Jaeger Oslo eller samarbeider med Deutches Symphonia Orchestera. Settene hans blir beskrevet som «ett stykk helhetlig ektefølt øyeblikk».

«The act of creating should be free from ratiolanlization, relying soley on subconsciouness communication.»

August er født i Hamburg i 1990 og viste tidlig en interesse for musikk. Han sier selv han ble tvunget til å spille piano som barn, men lidenskapen slo tydeligvis røtter. Nå elsker han Bach, har en PHD i Tonmeister (cred alert!) og er en multi-instrumentalist av de sjeldne.

Fra 15 års alderen gav han ut en rekke singler og remixes, men det var debutsingelen «Instant Harmonies» (Diynamic) som fordret springbrettet for videre suksess. Debutalbumet «Times» kom i 2013 og viste hva August virkelig er god på. I tillegg til albumet, koblet også August linjene mellom DJ og utøverformatet gjennom live-showet han reiste rundt med.

Det siste året har August vært gjennom en selvransakelse, og slapp i mars hans andre album «DCXXXIX A.C» på hans nye plateselskap 99CHANTS. Albumet er mer ambient enn det vi har hørt tidligere, og et manifest for en rekke personlige opplevelser.

«Finding the courage to have a true dialogue with myself has been a challenging process I hope to explore in the most honest way possible».

Vi gleder oss enormt til en kveld helt utenom det vanlige med David August på Parkteatret den 22. november!

facebook.com/davidaugustmusic

Support: Paquita Gordon

Billetter kr. 275,- + avg.
Foto: Stefania Rosini

Bill.: 300,-Dørene åpner 19:00ID.: 18UTSOLGT