All Things Live & Yngling pres. Monday 21. october

DAVE (UK)

Supp: Big Zuu (UK)

Den unge og ekstremt talentfulle rapperen, DAVE, topper britiske spillelister og vekker oppmerksomhet verden over. 21. oktober gjester han Oslo og Parkteatret!

Til tross for at DAVE bare er 20 år gammel, har han raskt etablert seg som en av Storbritannias mest spennende talenter. Hans debutalbum «Psychodrama» toppet de britiske listene allerede første uka det ble gitt ut, noe som førte til det raskest strømmede debutalbumet gjennom tidene.

The Independent omtalte albumet som «one of the most thoughtful, moving and necessary albums of 2019», det britiske musikkmagasinet NME kalte det «a masterpiece» og The Guardian mente det var «the boldest and best British rap album in a generation». Siden dette har albumet mottatt en rekke gode anmeldelser og internasjonal anerkjennelse.

Daves meteoriske vei til toppen er preget av en rekke banebrytende øyeblikk; fra Drakes remixing av hans singel «Wanna Know» i 2016, til å bli den yngste mottakeren av en Ivor Novello Award, som er en årlig britisk musikkpris, for hans 7-minutters politisk ladede låt «Question Time». Med låta «Funky Friday» debuterte han som nummer 1 på den offisielle britiske singellisten.

Modig fortsetter han å trosse konvensjoner og nekter å inngå kompromiss. DAVE omdefinerer stadig suksessmodellen innen britisk musikk, og mens suksessen til «Psychodrama» understreker dette, kan vi trygt anslå at dette bare er begynnelsen.

Han har allerede sparket i gang sin internasjonale Psychodrama-turné, med utsolgte konserter i Storbritannia.

DAVEs karriere ser svært lys ut, og det er en stor glede å presentere han for det norske publikum. Ikke gå glipp av denne unge, lovende rap-kometen når han gjester Parkteatret 21. oktober!

facebook.com/santandave1

Support: Big Zuu (UK)
facebook.com/ItsBigZuu
youtube.com/BigZuu-TheStruggle

Bill. kr. 270,- +avg.
Fri alder, ingen alkoholservering.
Kun ståplasser.

Bill.: 300,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alderUTSOLGT