Acomic Soul pres. Monday 6. november

Dark Rooms (US)

Daniel Hart har i mange år spilt med band som St. Vincent, Broken Social Scene og The Polyphonic Spree. Gjennom disse årene vokste også fascinasjonen for fotografi, og gjennom å skrive sanger og musikk om de nye visuelle inntrykkene, vokste ideen om bandet Dark Rooms frem. De ble etablert i Dallas i periodene mellom turnéer, men har siden flyttet sammen til LA, hvor det nye albumet også er spilt inn.

«Hart har en enormt spennende bakgrunn som musiker, og sammen med det visuelle lydbildet basert på hans andre lidenskap som fotograf er dette en konsert som passer perfekt inn på den tidligere kinoen Parkteatret», sier Geena Hvidsten i A Comic Soul.

Med musikk inspirert av artister med en så stor bredde som Sigur Rós, Four Tet og Zapp, byr Dark Rooms på en eklektisk og spennende miks. Bandet har nettopp fullført sitt andre album som kommer nå i august. Mørke melodier fra synth og fiolin blandes sømløst i hverandre på en måte som omdefinerer den klassiske musikkens sted i den moderne verden. De har tidligere blitt beskrevet som et mørkere Chet Faker, og det er ikke så langt fra sannheten.

Den filmatiske, drømmende kvaliteten i musikken har også ført til at flere av sangene er blitt brukt som filmmusikk. Nå senest har singelen «I Get Overwhelmed» vært med i A Ghost Story, som Daniel Hart også har skrevet resten av musikken til.

facebook.com/darkroomsmusic
darkroomsmusic.com

Billetter kr. 230,- + avg.

Bill.: 250,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett