Crap Comedy Festival 10 år! Friday 24. january

Cülture Elité med Martin Beyer-Olsen & Lars Berrum

Cülture Elité is a comedy show in English with Norwegians Martin Beyer-Olsen and Lars Berrum. The culture elite is under attack, but Lars and Martin don’t give a f**k. They will never stop talking about good grapes, litterature, art and titties.

«This is probably the best few moments of comedy I have seen» Kate Copsick, The Scotsman.

—–

Crap Comedy Festival
Velkommen til den tiende utgaven av Crap Comedy Festival på Parkteatret 23.-25. januar 2020. I ti år har Crap Comedy Festival presentert de beste komikerne fra inn- og utland, og nå gjør vi det igjen. Dette er festivalen for deg som liker å le, bli overrasket og som vil oppleve de beste komikerne akkurat nå.

På Crap Comedy Festival kan du se både komikere som vanligvis fyller digre saler verden over, nykommere som kommer til å bli det neste store og internasjonale komikere som kommer til å bli det neste store. Dette er festivalen for alt fra humornerder som føler de har sett alt, til deg som vil oppdage en ny favorittkomiker og til deg som bare vil se noe skikkelig, skikkelig morsomt live.

Crap Comedy Festival blir drevet på dugnad av to selverklærte humornerder, komiker Martin Beyer-Olsen og manusforfatter Rolf-Magne Golten Andersen, for å gi publikummet i Norge muligheten til å se det beste av det beste innenfor humor på et sted. Og for å gi norske og utenlandske komikere muligheten til å opptre for det beste humorpublikummet i landet. Velkommen til Crap Comedy Festival på Parkteatret!

facebook.com/crapcomedy

Billetter kr. 225,- + avg.
Festivalpass (NB! Begrenset antall): 1450,- +avg. – Utsolgt!
Fredagspass (NB! Begrenset antall): 550,- +avg. Du finner de her.

Dørene åpner kl. 20.30, show starter 21.00.
Begrenset antall sitteplasser.

Bill.: 250,-Dørene åpner 20:30ID.: 18FÅ Bill. Igjen!