Nordic Live pres. Wednesday 16. october

Cult of Luna (SE)

I mai kom det svenske post-metalbandet Cult of Luna for første gang med ny musikk i helt eget navn siden 2013. Singelen «The Silent Man» er en forsmak på høstens kommende album. Med nytt materiale i bagasjen, legger bandet ut på Europa-turné, og 16. oktober besøker bandet Parkteatret.

Cult of Luna har i flere år blitt hyllet som et av de absolutt beste livebandene i sin sjanger. De siste årene har de vunnet en rekke priser og utmerkelser, og deres storartede og apokalyptiske live-opptredener har blitt en snakkis. Vi kan med andre ord vente oss noe storslagent når de besøker Parkteatret i høst!

Cult of Luna har røtter i Umeå og Luleå, og har sidan starten av 2000-tallet vært en betydelig og innflytelsesrik del av metalscenen. Bandet beveger seg i et grenseland mellom kraftfull doom og stemningsfull post-rock. I den følelsesrike enden av mørk, hard musikk er de i verdenseliten.

Det anerkjente musikkmagasinet Terrorizer har kalt Cult of Luna for «one of the finest live bands on the planet”, og den svenske avisen Gefle Dagblad kunne melde følgende: «Till och med när de stämmer gitarrerna låter det snyggt».

Også skrevet om Cult of Luna:
«Completely blown away by the show we’ve just seen.» – Metal Mouth, 9,5/10
«One of the finest live bands on the planet.» – Terrorizer
«Early contender for gig of the year.» – Stereoboard
«Achingly beautiful, Cult of Luna are worthy of devotion.» – Kerrang

Om du enda ikke har opplevd Cult of Luna live, har tiden kommet! Vi sees på Parkteatret i oktober.

cultofluna.com
facebook.com/cultoflunamusic

Bill. kr. 300,- +avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 300,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett