Yngling pres. Saturday 14. october

Comet Kid

Supp: LOST IN LNDN

Comet Kid er tilbake med et skikkelig show i Oslo! Etter den vellykkede utgivelsen «Halley» i 2016 og påfølgende konsertfest på Rockefeller, har Comet Kid turnert land og strand rundt på festivaler og klubber, og gitt ut EPen «Acoustic Sessions» med alternative versjoner av eksisterende låter. Comet Kid spiller to konserter denne kvelden, først en Yngling med fri alder så en for de over 18 år.

Nå er de klare for å skru opp tempoet og volumet igjen, for bandet har det siste året jobbet med masse ny musikk sammen med produsenter de ikke har jobbet med før. Det betyr at vi har en rekke utgivelser i vente utover høsten og vinteren 2017/2018, og første anledning til å høre noe av materialet live blir på Parkteatret lørdag 14. oktober.

Se opp for ny musikk før den tid, og kjøp billett tidlig, for her blir det fullt!

facebook.com/cometkidband
cometkid.net

LOST IN LNDN er et nytt popband som lager musikk med moderne beats og angeliske gitarer under en delikat, men overbevisende stemme som kanaliserer like mengder selvsikkerhet og angst. Inspirert av Coldplay, The 1975 og WALK THE MOON produserer de «larger than life» poplåter fra sitt ydmyke soveromsstudio. Legg til en dose 80-tallsoptimisme, og den umiskjennelige viljen til å lage ditt neste store soundtrack i livet – da blir du LOST IN LNDN.

facebook.com/LOSTINLNDN

Bill. kr. 100,- +avg.
Fri aldersgrense, ingen alkoholservering.

Bill.: 120,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alderKjøp Billett