Slippkonsert Saturday 8. february

Cold Mailman

Supp: Jako Vidal

Etter utgivelsen av «Everything Aflutter» i 2015, hadde Cold Mailman planer om en lengre pause, men livet ville det annerledes. Låtskriver Ivar Bowitz gikk i stedet rett i gang med å lage ny musikk. Sammen med bror og produsent Martin Bowitz, satte han så i gang prosessen som har blitt til et nytt album, planlagt utgitt i starten av 2020.

Der de to foregående platene hadde et klassisk bandsound preget av daværende besetning, er det nye albumet spilt inn samarbeid med multiinstrumentalist Nils Martin Larsen (Apothek), hvilket har resultert i et mer eksperimentelt og elektronisk orientert lydbilde.

Brødrene har for anledningen håndplukket noen av sine favorittmusikere til en livebesetning, bestående av nevnte Larsen på synth, samt Ståle Fossheim (Dunderhonning, Kråkesølv) på gitar og tangenter, Lars Haug Nilsen (Sondre Justad, Lyse Netter) på trommer, og ikke minst tidligere Mail(wo)man Catharina Sletner på vokal og tangenter.

facebook.com/coldmailman
coldmailman.com

Support: Jako Vidal
Martin Smådal Larsen aka Jako Vidal (solo), spiller support for Cold Mailman på Parkteatret 8.2. Martin var medlem av Cold Mailman mellom 2008 og 2014, og har også vært med i legendariske Oslo-band som Moon Relay og LeCorbeau, men fokuserer nå på sitt eget prosjekt. Jako Vidal spiller klassisk, men samtidig mystisk rock, med røtter i 70-tallets rikholdige musikktradisjon.

facebook.com/jakovidalmusic
spotify.com/jakovidal

Billetter kr. 240,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 265,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett