Konserten flyttes til Rockefeller! – Ny dato: 28. august Thursday 26. march

Chris Holsten

Med nye tiltak fra Oslo Kommune for å bekjempe Korona-viruset, og av hensyn til publikum og involverte, utsettes konserten med Chris Holsten til 28. august.

Kjøpte billetter til konserten på Parkteatret vil gjelde for ny dato på Rockefeller.

Vi er glade for å ha funnet en ny dato, og håper på forståelse for at konserten måtte flyttes.

Mer info: rockefeller.no


Du har mest sannsynlig hørt musikken hans over radioen, og om det måtte være «Echo», «Mexico» eller «All About You», så rikker de alle like hardt i klubbfoten.

Den platinasertifiserte popkometen vant prestisjeprisen «NRJ Norwegian Artist of the Year» høsten 2018, og leverte samtidig en solid femteplass i NRK suksessen Stjernekamp.

Det siste året har det unge talentet med sin soulfylte stemme, enorme meloditekke og kreative produksjon, levert flere hits og spilt konserter landet rundt.

Denne høsten har han rigget seg til i studio og 2020 starter 26-åringen på TV2, som en av syv artister i den niende sesongen av «Hver gang vi møtes», før singel og EP-slipp – etterfulgt av en Norges-turné.

Chris Holsten gjorde seg først bemerket med sin gjestvokal på Broilers «Rays of Light», før sologjennombruddet kom i 2016 med «On My Own» og den påfølgende «MEXICO», og har siden det samlet 70 millioner streams.

chrisholsten.com
facebook.com/chrisholstenofficial

Billetter kr. 290,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 320,-Dørene åpner 19:00ID.: 18UTSOLGT