Atomic Soul pres. / #RnB4Utour Friday 15. march

Cherrie (SE)

Supp: K27

Etter halvannet på turné over store deler av verden, inkludert konserter på SXSW og Red Bull Festival i Chicago, og den anerkjente albumutgivelsen «Araweelo», er RnB-stjernen Cherrie hottere enn noensinne. Med hennes dobbelte Grammis-nominerte album, og hjerte-emoji fra selveste Rihanna for videoen til «163 Forever», er Cherrie klar for å by på mer.

Cherrie har de siste årene fått haugevis av nominasjoner og priser fra Svenske Grammis og P3 Guld, og har utvilsomt nådd stjernestatus i Sverige. Til tross for suksessene har Cherrie aldri mistet kontakten med oppdragelsen av Rinkeby og det indre samfunnet som sterkt har inspirert hennes tekst og lyd. Et samfunn som fyller Cherrie med kjærlighet, engasjement og energi hun liker å dele på scenen.

#RnB4Utour starter i Dalarna i mars, og Cherrie skal besøke store deler av Sverige, samt holde konsert i Oslo og Reykjavik. Special Guest er rapper K27.

Vi spår at det ikke tar lang tid før Cherrie oppnår tilsvarende stjernestaus i Norge, kom og sjekk ut hvorfor på Parkteatret!

Sagt om albumet «Araweelo»:
«Cherrie är den mäktiga drottningen i svensk historia.» – NG 6/6

«Sherihan har hittat hem.» – Gaffa 5/6

«Cherrie har ett så precist, så inkännande sätt att uttrycka förortens både samhälleliga utanförskap och inre gemenskap att det är omöjligt att inte känna igen sig om man någonsin vuxit upp eller levt i en.» – DN 4/5

«Så länge det finns artister som Cherrie finns det hopp.» – Aftonbladet 4/5

«Araweelo» låter som Cherries stora genombrott.» – Expressen 4/5

«Vi har ingenting liknande.» – VF 4/5

«Äkta och slående från Cherrie.» – Borås Tidning 4/5

facebook.com/Cherrie1hersi

Billetter kr. 250,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 280,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett