FKP Scorpio pres. Friday 24. may

Charlotte Dos Santos

Supp: Jez_ebel

Charlotte Dos Santos kommer til Parkteatret 24. mai!

Kan du tenke deg et bedre lydspor en deilig og varm vårdag i mai? Trodde ikke det, nei. Dette blir en perfekt fredag med Dos Santos’ særegne sjangerblanding av jazz, soul og enda mer til.

I 2017 ga hun ut EP-en «Cleo», og mottakelsen var omtrent så helhetlig positiv som det får blitt. Fasit ble toppkarakter fra Aftenposten, Klassenkampen og VG. I Dagens Næringsliv holder de ikke på med karakterer, men innledningen «Dette er bare wow.» sier sitt.

Samme år spilte hun på Øyafestivalen. Den konserten så VGs anmelder Sandeep Singh, og resultatet ble en ny toppkarakter:

«Foran sølepytten tidligere kjent som Tøyenparken, viser Dos Santos at hun er vår første vaskeekte soulstjerne.»

Alt dette i betraktning, var det nok ikke overraskende at det resulterte i en Spellemanns-nominasjon i kategorien årets nykommer.

Nå gleder vi oss til konsert i slutten av mai, og så håper vi på et nytt album fra et av landets mest interessante, nye artister snart!

facebook.com/CharlotteDosSantosmusic

Jez_ebel varmer opp for Charlotte Dos Santos!
Om bergenserens opptredener under årets by:Larm er en indikasjon, er det bare å glede seg til 24. mai! Jez_ebel har raskt blitt en popkomet, flyende ut av Soundcloud-universet til våre favorittlister med sin hypnotiserende soveromspop. Det gledes!

Billetter kr. 225,- + avg.
Kun ståplasser.

Foto Jez_ebel: Sarah Isabelle Fekete
Ig@Sabelle.f

 

Bill.: 250,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett