FKP Scorpio pres. Saturday 26. october

Charlie Cunningham (UK)

Supp: Hamish Hawk (UK)

Charlie Cunningham kommer endelig tilbake til Oslo!

Med elegant gitarspill og en fengslende vokal er Charlie Cunninghams utforskende folk- og indiepop noe som bør oppleves live. Gitaristen og vokalisten spilte sist i Oslo for et utsolgt St. Edmund’s Church i 2017, og gjestet i 2016 festivalen Piknik i Parken. Denne gang er det Parkteatret som kan vente seg en fantastisk konsertopplevelse, lørdag 26. oktober.

Debutalbumet «Lines» ble i 2017 mottatt med jubel og kritikerros, og at det er velfortjent er det liten tvil om. Albumet kombinerer hans unike og lette gitarspill med dramatiske undertoner, som sammen kan sies å være en perfekt match. I februar slapp han singelen «Permanent Way», og ifølge han selv er det bare starten av hva vi kan vente oss i 2019. Med denne singelen utforsker Cunningham soundet sitt, med lun synth og et mer taktfast tempo. Det er likevel fortsatt god plass til hans distinkte vokal, og vi kan nesten ikke vente med å se hva mer denne karen har å komme med fremover.

charliecunningham.com
facebook.com/charliecunninghammusic

Support: Hamish Hawk (UK)

Hamish Hawk, sanger og frontman i Hamish Hawk & the New Outfit, er en karismatisk figur fra den skotske indiefolk-scenen. Med uimotståelige melodier og gode tekster, gjerne med innslag av historiefortelling, byr han på selvsikre liveopptredener. Hawk har tidligere vært support for blant andre King Creosote, This is the Kit og James Yorkston. I oktober varmer han opp for Charlie Cunningham hos oss på Parkteatret!

hjhmusic.com
facebook.com/hamishhawk

Billetter kr. 250,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 280,-Dørene åpner 19:00ID.: 18UTSOLGT