Syk Tariq / Sport7000 / B-Boy Myhre Saturday 7. march

Cezinando – Etterfest

Cezinando har de siste årene markert seg som en enestående liveartist, og har tatt konsertgjengere over hele landet med storm, med sine eksplosive show og låter som kryper inn i både hjerte og hjerne. Han slipper albumet «Et godt stup i et grunt vann» 21. februar, og holder årets aller første konserter på Sentrum Scene 6. og 7. mars.

Etter endt konsert 7. mars, fortsetter festen på Parkteatret, hvor Cezinando tar med seg sine venner og fans for en videre feiring av sitt helt nye album.

Cez’ musikalske følgesvenn og svigermors drøm, B-Boy Myhre, som i 2019 slapp catchy gatebangers som «Harley» og «Bank», vil dukke opp på scenen. Med seg har de også DJ Sport 7000 og DJ Syk Tariq, som garanterer å bevege samtlige føtter i lokalet. Kanskje blir det enda flere overraskelser også?!

VELKOMMEN!

facebook.com/cezinando1111

Syk Tariq
DJ Syk Tariq, også kjent under aliaser som iLL Tariq og Slem Drage, er fyren som sier «hæ» når du spør hva slags musikk han spiller. Har du tidligere opplevd han på svartklubb eller i en annen mørk kjellersetting et eller annet sted i Skandinavia, så vet du. Den enigmatiske Bergens-legenden tar ansvar for å få i gang dansegulvet fra sekundet dørene åpner og videre mellom slaga.

Sport7000
Sport7000 er hele Oslos trance- og technosjuke klubbpublikum sin trofaste fastlege. Han frekventerer klubber som The Villa og Revolver med state-of-the-art DJ-sets. I tillegg turnerer han med 612 som deres faste DJ, og er én av tre bakmenn bak det prisnominerte klubbkonseptet Klubb Verdensstjerne, som i 2019 har vært en sentral drivkraft i jobben mot å gjøre Oslos uteliv til en mer hiphop-tolerant arena. I samme fashion stiller han opp på Parkteatret 7. mars, med et hiphop-fokusert set.

B-Boy Myhre
B-Boy Myhre er selve eksemplet på en «de som vet, vet»-artist. Selv om han i lang tid har vært en sky stjerne på den norske raphimmelen, er det først i det siste han for alvor har begynt å skinne. I april i 2018 slapp han, sammen med gjentagende samarbeidspartner Moggger, singelen «Duner» og allerede kult-klassiske, «Jelly». Som produsent har han bidratt på produksjoner for bla. King Skurk One, Cezinando og Martin Hazy. I tillegg har han turnert land og strand rundt som Cezinandos faste scenemakker. Nå satser han for fullt på egen musikk. I juni 2019 slapp han «Harley» (feat. Cezinando) og «Bank».
facebook.com/bboymyhre
youtube.com/B-BoyMyhre-Harley

Billetter kr. 250,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 280,-Dørene åpner 22:30ID.: 20Kjøp Billett