Slippkonsert Saturday 1. october

Cazadores

Supp: Graham Candy (NZ)

Cazadores er for tiden listet på P3 med sin nye singel «Demona» og slipper ny EP i september 2016. 1. oktober feires det med slippkonsert på Parkteatret.

Tromsø-bandet Cazadores debuterte i 2013 med albumet «Hyperion Days», som blant annet inneholdt hitsinglene «Islands», «American Lights» og «City Still Sleeping», som alle herjet radiobølgene.

I september 2015 returnerte bandet med nytt album og en omfattende Norges-turné samme høst. «Afterglow», bandets andre album, ble spilt inn i Tromsø og Liverpool og produsert av Tord Øverland Knudsen, kjent som bassist i The Wombats. Med plata tok bandet store musikalske steg, inspirert av moderne poprock og indie. Fortsatt med det den gode melodien i fokus, men med et friskere lydbilde og energi og egenart i produksjonen.

Cazadores har spilt sammen i ulike bandkonstellasjoner i en årrekke, og samholdet i gruppa skinner gjennom i låtene. Energien, pågangsmotet og gjør-det-selv-holdningen til bandet er sterkere enn noen gang. Vi gleder oss til å se dem i aksjon på Parkteatret!

facebook.com/cazadoresmusic
cazadores.no

Graham Candy (NZ)
Graham Candy hadde ingen anelse om hva som ventet ham da han satte seg på flyet fra hjemlandet New Zealand til Berlin, etter å ha blitt oppdaget på en liten bar i Auckland. Det er nesten to år siden den 25 år gamle musikeren spilte inn «She Moves» med Alle Farben, en låt som siden solgte til gull i Tyskland og ble en hit i hele Europa. Nå er han ute med debutalbumet «Plan A».

Graham Candys spesielle stemme skiller ham umiddelbart fra andre artister. Om det så er satt til akustiske eller elektroniske danselåter, låter det hele tiden som en hemmelig dør til hans indre. Lørdag 1. oktober kan den oppleves live når han inntar scenen før Cazadores!
facebook.com/GrahamCandyOfficial

Billetter kr. 180,- + avg.
(Foto Cazadores: Marius Fiskum, foto Graham Candy: Michel Passin)

Bill.: 200,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett