Live: Shakka (UK) Saturday 2. june

Call, Don’t Text

Man kan ikke akkurat beskylde 28 år gamle Shakka for å mangle ambisjoner. I renessansen som pågår i Englands urbane musikkscene, er han i ferd med å seile opp som en frontfigur, en som forener futuristisk konseptualisme med tydelig samfunnskritikk, presentert med en kompromissløs popstjerneholdning.

«People always ask what genre I am and what platform I represent. I always tell them I stem from hiphop and RnB but I stand for everything. That’s what we do as british artists, and I love waving that flag,» sier artisten som har vokst opp med Nas, Biggie og Aretha, men som like gjerne finner inspirasjon i Coldplay og Carole King, såvel som Sun Ra og Janelle Monae.

Shakka har allerede vært support på verdensturnéen til Basement Jaxx, og etter EPen «The Island» gikk inn på 17. plass på den britiske iTunes-lista utnevnte The Independent ham til en av «Ones to Watch» i 2017.

facebook.com/iamshakka

Call Don’t Text har med sitt multifunksjonelle brand satt seg det ultimate målet om å servere den beste kremen innen populærkultur på klubbscener i Oslo. Musikken strekker seg fra alt til remixes av 2000s tallets klassiske Craig David«7 days», UKs underground Grime til Drake’s sensuelle ballader. Call, Don’t Text er ikke bare sexy RnB og dansbare beats, men en arena for kreative sjeler. Her kan du møte likesinnede friends på tvers av kunst, mote, musikk og livsstil.

facebook.com/Calldonttextoslo

Bill. kr. 200,- +avg.
NB: vi tar kun kort denne kvelden, både i døra og i baren.

Bill.: 220,-Dørene åpner 23:00ID.: 23Kjøp Billett