FKP Scorpio & Yngling pres. Saturday 22. february

Bryce Vine (US)

Bryce Vine tar med både sommervibber og melodiske hiphop-bangers til Parkteatret lørdag 22. februar!

19:00 Dørene åpner
19:30 Amara
20:00 Bryce Vine

Bryce Vine beskriver seg selv som om «OutKast and Blink-182 got drunk with the Gorillaz», og presenterer en sjangerkryssende, East-møter-West coast-sound, tydelig inspirert av både basstung rap, punkrock-ånden og fresh, smittende popmusikk.

California-rapperen startet sin musikkarriere som deltaker i «The Glee Project», før han videre ble signert til plateselskapet Kiva House Lambroza.

Debut EP-en, «Lazy Fair», ga Bryce sine to første online-hits, låtene «Sour Patch Kids» og «Guilty Pleasure», som begge genererte millioner av strømminger. Bryce fulgte opp med hiten «Drew Barrymore» som fikk Platinum-status, og debutalbumet «Carnival» i 2019.

Vi gleder oss til å oppleve den karismatiske artisten live! Bli med og få litt sommer i sjela en kald vinterkveld i Oslo.

brycevine.com
facebook.com/brycevine

Support: Amara
Amara har det siste året gjort seg bemerket i musikknorge med sine dansbare og følsomme, men også tunge hiphop- og R&B-låter. Med over 40 shows første året som soloartist på scener som Findings, Røverstaden og Parkteatret, inntar han for andre gang Parkteatret denne lørdagen.

facebook.com/roligrecords

Bill. kr. 240,- +avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 265,-Dørene åpner 19:00ID.: fri alderKjøp Billett