Crap åppå Park Saturday 28. january

Bridget Christie (UK)

Endelig har vi klart å få Bridget Christie til Norge! Etter mange forsøk på å få henne til Crap, på grunn av utsolgte turneer i Storbritannia, er vi stolt av å kunne presentere denne fantastiske komikeren for et norsk publikum.

Den prisvinnende komikeren, spaltisten og feministen har de siste årene gjort stor suksess med intelligent og hardtsparkende humor i Storbritannia. The Telegraph beskriver henne som «the stand-up that made feminism funny» mens Scotsman ga henne 5/5 stjerner for sin nye forestilling – med denne begrunnelsen: ‘It’s going to be hard to do justice to just how brilliant this show is’.

I det kritikerroste showet «Because You Demanded It» er det BREXIT som er hovedtemaet. Hva skjedde egentlig i Storbritannia? Og hva skjer nå?

Med showet “A BIC FOR HER” vant Bridget Christies den høythengende prisen Foster’s «Edinburgh Comedy Award» for beste show i 2013. Det sammet showet gav henne i 2014 både South Bank Sky Arts Award for beste komedie og en Chortle Award for beste show. Videre innkasserte hun i 2014 en Hospital 100 Club Award, og den prestisjetunge Rose D’Or International Broadcasting Award for beste radiokomedie.

Fra oktober 2015 til mars 2016 hadde Christie sin egen, ukentlige spalte i helgemagasinet til The Guardian. Disse tekstene ble hun nominert til en Glamour Magazine-pris for i 2016.

Christie er kjent fra en rekke programmer på TV og BBC Radio 4, inkludert Room 101, Have I Got News For You, Loose Ends og The Unbelieveable Truth.

***** ‘It’s going to be hard to do justice to just how brilliant this show is’ Scotsman

***** ‘The most electrifying comedy I’ve yet seen on the Fringe’ The Guardian

**** ‘This show proves beyond doubt that she is simply one of the best and most vital comedians we have’ inews

bridgetchristie.co.uk

Humorfestivalen Crap åppå Park er tilbake for syvende år på rad. 25.-28. januar 2017 kommer publikum til å få oppleve noen av de beste norske og internasjonale på Parkteatret.

facebook.com/event
crapcomedy.no

Billetter kr. 200,- + avg. / Lørdagspass kr. 675,- +avg.
Dørene åpner kl. 17.30, showet starter kl. 18.00.
(foto: Idil Sukan)

Bill.: 220,-Dørene åpner 17:30ID.: 18FÅ Bill. Igjen!