Avlyst Wednesday 11. march

Brett Young (US) – Acoustic

Kveldens konsert med Brett Young er dessverre avlyst. Mer informasjon angående refundering av billetter kommer. Billettkjøpere vil bli kontaktet når endelig informasjon er klar.

Vi beklager dette på det sterkeste.

Mvh,
Parkteatret


Brett Young lager herlig og følelsesladd country-soul, og det på en helt særegen måte. 11. mars tar han med seg gitaren til Parkteatret, for å gi oss en akustisk konsert.

For de fleste artister er det å følge opp et debutalbum en stor kreativ utfordring. Og når debuten i tillegg er en meteor av en country-suksess som i Brett Youngs tilfelle, blir forventningene enda høyere. Da Young arbeidet med sisteskiva «Ticket to L.A.» (BMLG Records), innrømmer musikeren at han var livredd.

På det etterlengtede debutalbumet, «Ticket to L.A.», omfavner Young igjen sårbar ærlighet, men denne gangen med et litt annet utgangspunkt. Jenta fra det første albumet er nå hans kone, og Nashville har blitt musikerens andre hjem. – Så snarere enn å gi oss flere broken heart-ballader, inviterer han her fansen til å utforske et lysere kapittel, mens han skrur opp varmen med sin myke stil. Tempoene på «Ticket to L.A.» er nok litt raskere enn hva vi er vant med, men hjertet bak hvert spor forblir midtpunktet.

«Det er mye sør-Californsk DNA over platen,» sier Young. «Det er et tilgjengelig album, og lydmessig er det veldig optimistisk. Dette eksisterte i mindre grad på det første albumet, så nå ønsket jeg å vise frem litt mer allsidighet. Vi gjør fortsatt det samme, det kommer bare fra et helt annet øyeblikk i livet mitt».

Også denne gangen samarbeidet Young med det samme studioteamet som sto bak den ekstraordinære debuten; produsent Dann Huff, utøvende produsent Jimmy Harnen og ingeniør/mikser Justin Niebank.

Nå når han tar turen til Parkteatret, er det i en nedstrippet versjon. Kanskje kan vi også vente ny musikk?! Velkommen til en akustisk aften med Brett Young!

facebook.com/brettyoungmusicpage

brettyoungmusic.com

Bill. kr. 240,- +avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 265,-Dørene åpner 19:00ID.: 18