Stageway & Yngling pres. Friday 15. november

brenn.

Supp: UNKT HHØNT

brenn. inntar Parkteatret 15. november! De spiller to konserter denne kvelden, en Yngling med fri alder og en for de over 18.

Etter en hektisk sommer, med kritikerroste opptredener på festivaler som Roskilde, Malakoff og Øyafestivalen, er den fargerike rockeduoen, bestående av Edvard og Rémy, klare for å gjøre sitt første ordentlige headline-show i Oslo. Det ryktes også om store, musikalske planer utover høsten som skal feires med konserten.

Alt ved brenn. viser at rocken fremdeles kan være uredd, fri, uhøytidelig og fargesprakende, og dessuten påvirket av usannsynlige referanser i helt andre musikalske leire. To singelslipp i 2019 har resultert i to ganger «ukas låt» på P3, og den nyeste singelen «Keen» ligger fortsatt inne på radiokanalens B-liste – 10 uker etter at den kom ut.

En imponerende sommer har resultert i gode anmeldelser. NRK P3 sparte ikke på kruttet etter å ha sett brenn. på Malakoff tidligere i sommer, og belønnet bandet med terningkast 6:

«brenn. er ikke bare det søteste, men kanskje også Norges beste rockeband akkurat nå. For min del driter jeg i om rocken dør, så lenge brenn. lever» – Håvard Røsæg, NRK P3

Opplev «Norges søteste og beste rockeband akkurat nå» på Parkteatret 15. november!

facebook.com/brennband
brenn.no

UNKT HHØNT er en humorgruppe med et navn som ikke betyr noe. De syv guttene møttes på folkehøgskole, og har siden den gang tøyset seg gjennom tilværelsen. Med debutshowet «En kveld du fort vil glemme», har de lagd liv og røre på Nieu Scene siden før sommeren. Nå er de klare for mer sprell frem til jul, og første stopp er Parkteateret 15. november, da som support for brenn.!

Bill. kr. 100,- +avg.
Kun ståplasser.
Fri alder, ingen alkoholservering.
(Foto: Isak Jenssen)

Bill.: 125,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alderKjøp Billett