Stageway pres. Friday 15. november

brenn.

brenn. inntar Parkteatret 15. november! 
De spiller to konserter, en Yngling med fri alder og en for de over 18.

Etter en hektisk sommer, med kritikerroste opptredener på festivaler som Roskilde, Malakoff og Øyafestivalen, er den fargerike rockeduoen, bestående av Edvard og Rémy, klare for å gjøre sitt første ordentlige headline-show i Oslo. Det ryktes også om store, musikalske planer utover høsten som skal feires med konserten.

Alt ved brenn. viser at rocken fremdeles kan være uredd, fri, uhøytidelig og fargesprakende, og dessuten påvirket av usannsynlige referanser i helt andre musikalske leire. To singelslipp i 2019 har resultert i to ganger «ukas låt» på P3, og den nyeste singelen «Keen» ligger fortsatt inne på radiokanalens B-liste – 10 uker etter at den kom ut.

En imponerende sommer har resultert i gode anmeldelser. NRK P3 sparte ikke på kruttet etter å ha sett brenn. på Malakoff tidligere i sommer, og belønnet bandet med terningkast 6:

«brenn. er ikke bare det søteste, men kanskje også Norges beste rockeband akkurat nå. For min del driter jeg i om rocken dør, så lenge brenn. lever» – Håvard Røsæg, NRK P3

Opplev «Norges søteste og beste rockeband akkurat nå» på Parkteatret 15. november!

facebook.com/brennband
brenn.no

Bill. kr. 200,- +avg.
Kun ståplasser.
(Foto: Isak Jenssen)

Bill.: 225,-Dørene åpner 21:00ID.: 18Kjøp Billett