Crap Comedy Festival 10 år! Thursday 23. january

Blymandag – Ekstrashow!

Eksklusivt humorshow – det kan bare oppleves på Crap Comedy Festival. Se Odd-Magnus Willamson, Else Kåss-Furuseth, Morten Ramm, Sigrid Bonde Tusvik, Henrik Thodesen og Martin Beyer-Olsen sammen igjen som undergrunnsfenomenet Blymandag.

Flere av medlemmene har vært å se på TV de siste årene, men det snakker vi ikke om.
Ikke er det revy. Ikke er det standup. Det er bare Blymandag.

Crap Comedy Festival
Velkommen til den tiende utgaven av Crap Comedy Festival på Parkteatret 23.-25. januar 2020. I ti år har Crap Comedy Festival presentert de beste komikerne fra inn- og utland, og nå gjør vi det igjen. Dette er festivalen for deg som liker å le, bli overrasket og som vil oppleve de beste komikerne akkurat nå.

På Crap Comedy Festival kan du se både komikere som vanligvis fyller digre saler verden over, nykommere som kommer til å bli det neste store og internasjonale komikere som kommer til å bli det neste store. Dette er festivalen for alt fra humornerder som føler de har sett alt, til deg som vil oppdage en ny favorittkomiker og til deg som bare vil se noe skikkelig, skikkelig morsomt live.

Crap Comedy Festival blir drevet på dugnad av to selverklærte humornerder, komiker Martin Beyer-Olsen og manusforfatter Rolf-Magne Golten Andersen, for å gi publikummet i Norge muligheten til å se det beste av det beste innenfor humor på et sted. Og for å gi norske og utenlandske komikere muligheten til å opptre for det beste humorpublikummet i landet. Velkommen til Crap Comedy Festival på Parkteatret!

facebook.com/crapcomedy

Billetter kr. 300,- + avg.
Festivalpass (NB! Begrenset antall): 1450,- +avg. Du finner de her.
Festivalpasset gir inngang til alle show på hele festivalen. Det blir totalt seks-syv show. Et torsdag, to fredag og tre-fire show på lørdag. Bra show. Uansett sparer du en god del på festivalpass.

Dørene åpner kl. 22.30, show starter 23.00.
Begrenset antall sitteplasser.

Bill.: 330,-Dørene åpner 22:30ID.: 18Kjøp Billett