Filmarrangement Wednesday 14. march

Blått Lerret

I marsutgaven av Blått Lerret møter vi skaperne av den spennende dramaserien Rekyl, regissør Henrik Martin Dahlsbakken som denne gang har laget En affære, en thriller med erotiske elementer og ikke minst får vi høre om The Tower, en animert dokumentarfilm for voksne med handling fra en palestinsk flyktningleir i Libanon. 

Parkteatret åpner dørene kl. 19.30. Programstart kl. 20.00. DJ og bar hele kvelden. Inngang kr 100 i døra eller 85 (+avg.) ved forhåndskjøp. Programleder Kalle Løchen.

REKYL
Krimserie fra Oslos underverden, inspirert av virkelige saker. En gjeng kriminelle mener politiet stakk av med penger og dop i en enorm razzia. Nå vil de bevise at politiet er korrupt, få tilbake pengene og kvitte seg med den enorme gjelden de har til et syndikat langt verre enn dem selv.

Premiere: våren 2018
Sjanger: dramaserie
Serieskapere: Arne Berggren og Kristine Berg
Skuespillere: Odin Waage, Silje Torp, Petronella Barker, Inga Ibsdottir Lillaas, Jesper Malm, Duc Mai-The og Kyrre Hellum.
Produsent: Shuuto

EN AFFÆRE
Regissør og manusforfatter Henrik Martin Dahlsbakken er denne gang aktuell med en erotisk thriller om en nyansatt lærer (Andrea Bræin Hovig) som opplever å bli forfulgt og etter hvert oppdager at det er en av hennes egne elever (Tarjei Sandvik Moe) som er besatt av henne.

Premiere: høst 2018.
Sjanger: spillefilm
Manus og regi: Henrik Martin Dahlsbakken
Skuespillere: Andrea Bræin Hovig og Tarjei Sandvik Moe
Produsent: Filmbros

THE TOWER
The Tower er en animert dokumentarfilm som handler om Warda, en liten jente som allerede er fjerde generasjons flyktning i Beirut. Huset hennes er et tårn der hun bor med sin store familie. I flyktningleirene kan man ikke bygge i bredden eller lengden, det må bygges i høyden. For hver etasje er det en ny generasjon. Wardas oldefar ble lovet 14 dager i campen i 1948 men er der fremdeles, og han er nå døende. Han gir Warda en oppgave: Hvilken vei skal hun ta? Hva kan hun lære av fortiden? Warda begynner sin reise gjennom tårnet og generasjonene, og de forteller sine historier. Filmen er basert på ekte intervjuer og alle de animerte karakterene er også basert på virkelige mennesker.

Premiere: høst 2018
Sjanger: dokumentar
Regi og manus: Mats Grorud
Produsent: Tenk.tv ved Frode Søbstad

facebook.com/event

Bill. kr. 85,- +avg.

Bill.: 100,-Dørene åpner 19:30ID.: 18Kjøp Billett