Live Nation pres. Monday 17. september

Bishop Briggs (UK)

Med foreldre fra Skottland, London som fødeby, og med en oppvekst i Japan og Hong Kong, kan Sarah McLaughlin, aka. Bishop Briggs, anses som en verdensborger. Allerede som fireåring gjorde hun sin første opptreden, da på karaoke i Tokyo, og som syvåring begynte hun å skrive egne sangtekster som hun fremførte for sin familie. Kun dager etter at hun fullførte videregående, flyttet Briggs til LA, hvor hun spilte på hver minste lille scene som tok i mot henne. Det skulle vise seg å lønne seg, for det var i et såkalt «hull i veggen» hun først ble oppdaget.

Følelsen er tidløs og musikken er sjangeroverskridende: Bishop Briggs blander folk, pop og elektronisk lyd, og resultatet er en helt enestående sound. Singlene «Wild Horses» og «River» representerer en artist som har brukt år på å utvikle sitt håndverk og sound, og med den kraftige og særegne tvisten i stemmen, får Briggs plass ved siden av vokalister som Janis Joplin, Florence Welch og Aretha Franklin.

Med den kritikerroste og selvtitulerte EPen «Bishop Briggs», utsolgte konserter og turne, og supportgiggs for Coldplay, Kaleo, alt-J og Bleachers, er det ingen tvil om at Briggs suksess er definitiv. Tidligere i år kom albumdebuten, «Church of Scars», og Briggs kan sies å være en av årets viktigste breakout-artister.

I fjor var Bishop Briggs en av de største snakkisene under Coachella-festivalen, nå kan du oppleve henne på Parkteatret. Vi sees!

bishopbriggs.com
facebook.com/thatgirlbishop

Bill. kr. 265,- +avg. I salg fra fredag 1. juni kl. 10.00.

Bill.: 290,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett