Live Nation pres. Thursday 28. march

Billy Lockett (UK)

Supp: Ferris & Sylvester (UK)

Stemningen var til å ta og føle på da Billy Lockett nylig var support under Jeff Lynnes ELO-konsert i Oslo Spektrum. Nå kommer musikeren, som fikk stående applaus fra det norske publikumet, tilbake til Oslo. 

Låtskriveren og sangeren fra Northampton skriver tekster som er dypt personlige og gripende. Med inspirasjon fra Bon Iver, Chet Faker og Oh Wonder, lager Lockett hjerteskjærende, ærlig og rå musikk.

Lockett har gjennom årene flyttet fokuset fra gitaren til pianoet, og det er den anerkjente italienske pianisten og komponisten Ludovico Einaudi som har vært Locketts virkelige inspirasjonskilde, og som har motivert han til å utvikle den pianostilen han i dag har.

I 2016 imponerte Billy med sin debut-EP, «Burn it Down», som fikk over seks millioner streams. Den havnet øverst på listen til iTunes Singer Songwriter Charts og Topp 10 på The Main Album Chart, en suksess som blant annet første til at han ble med Lana Del Ray og Birdy på turné som support.

I 2017 kom ny musikk, og kunstneren fortsatte å imponere med sin evne til å utføre uanstrengt og intelligent sangskriving. Hans intime og lidenskapelige stil, har høstet en god og solid fanskare i Europa.

Billy arbeider nå med sitt debutalbum, og har vært i studio med et imponerende knippe musikere, produsenter og ingeniører, her My Riot (Birdy, London Grammar), Mike Crossey (1975, Arctic Monkeys og Jake Bugg) og Ruadhri Cushnan (Ed Sheeran, Mumford & Sons og Jamie Lawson).

Vi gleder oss til ny musikk og konsert på Parkteatret!

billylockett.com

facebook.com/billylockettmusic

Den London-baserte duoen Ferris & Sylvester lager musikk med klare referanser til 60-tallet, kombinert med kjølige bluestoner og folk – et sted mellom Jack White og First Aid Kit, om du vil. 

«A masterpiece of Brit Folk that should already have made them household names.» – Mojo Magazine

«A rich and fully realised sound that leaves one pining for a full-length.» – Rolling Stone Magazine

«Alt Simon & Garfunkel: dreamy pop with spiky sentiments.» – The Guardian

«Harmonies & grounded tones that seem like they were born together.» – BBC Introducing

ferrisandsylvester.com

facebook.com/FerrisandSylvester

spotify.com/FerrisandSylvester

Billetter kr. 250,- + avg.
Begrenset antall (unummererte) sitteplasser.

Bill.: 275,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett