Slippkonsert Friday 18. january

Beaten To Death + SIBIIR + Syndrom

Beaten To Death har gjestet Parkteatret flere ganger, første gang da de hadde slippkonsert for sitt debutalbum «XES AND STROKES» i 2011, og det er derfor helt naturlig å igjen invitere til slippkonsert på Oslos beste scene, denne gangen for bandets fjerde album, «AGRONOMICON».

Bandet består av medlemmer fra band som Insense, Tsjuder, The Cumshots, She Said Destroy og Gothminister, og har vunnet fans i hele verden for sin energiske, melodiske, groovy og lekende tilnærming til den på mange måter fastlåste undergrunns metallsjangeren grindcore. En konsert med Beaten To Death er alltid en underholdende røre av illsint metal og søt indie-poprock – det er vanskelig å forlate en konsert uten et stort smil om munnen og lyst til å starte eget grindcoreband.

Siden debuten i 2011, har bandet sluppet kritikerroste «DØDSFEST!» (2013), «BEATEN TO DEATH AT ROCKEFELLER» (DVD, 2014) og «UNPLUGGED» (2015), gjort konserter og festivaler i Norge, Japan, Sveits, Nederland, Tsjekkia og Litauen, spilt support for blant andre Killswitch Engage, Melt Banana og Monolithic. Bandet jobber nå mot USA og Japan i forbindelse med slippet av «AGRONOMICON».

Med seg på konserten er Beaten To Death stolte og glade for å ha fått med et av sine favorittband, Sibiir.

facebook.com/beatentodeath
beatentodeath.bandcamp.com

Med sin sømløse blanding av metal og mørk hardcore, har SIBIIR definitivt gjort seg til et av de mest spennende banda i Norge i løpet de få årene de har holdt på. På tampen av 2016 slapp de sitt selvtitulerte debutalbum på kredible Fysisk Format, til kjempekritikker. De har turnert Europa med Kvelertak to ganger, gjort supportjobber for Enslaved, og spilt festivaler som Roskilde, Øya, Tons of Rock og Summer Breeze. Nå står de endelig for første gang på scena på Parkteatret!

facebook.com/sibiir
sibiir.com

Tre år etter debutalbumet «Red Skin Melts», slapp Syndrom i høst endelig sin andre skive; «Bloodbeats». Seks seige spor med pilarene plantet i den atmosfæriske, industrielle og eksperimentelle rocken, krydret med 80-talls goth og elementer av doom. Trangen etter å pushe grensene er der fortsatt, og låtene framstår nå som strammere og mer modne i uttrykket enn tidligere.

Syndrom favner dypt og bredt og serverer en hypnotisk droge som byr på bombastiske rytmer, eksistensiell uro og heldigvis et lite snev av håp.

facebook.com/Syndromoslo

Bill. kr. 230,- +avg.

Bill.: 255,-Dørene åpner 21:00ID.: 18Kjøp Billett