Up Front Artists pres. Friday 19. january

Bearson + Jerry Folk

Supp: Hasta

Norsk elektronika står sterkt internasjonalt om dagen, med navn som Lindstrøm, Cashmere Cat, Todd Terje og Lemaitre. Nå slår to av de unge, lovende og høyst aktuelle DJ/produsentene her til lands seg sammen for en energisk norgesturné, som 19. januar kommer til Parkteatret.

Jakob Bjørn-Hansen alias Bearson imponerte først med sine følsomme, men catchy remikser av artister som Sohn, Lionel Richie, James Bay, The Lighthouse og Benjamin Francis Leftwich. Deretter sto egenprodusert materiale for tur, med singlene «Pink Medicine» og «Imposter» ft. Mark Johns utgitt i 2015 på hans eget label Next Wave Records.

Her ble verden for alvor introdusert for Bearsons merkevare, krystallklart, post-tropical house-sound og feelgood-euforisk elektronika. Dette ble fulgt av platekontrakt med Ultra Music, hjemmet til verdensgiganter som Kygo, Pitbull og Calvin Harris, og singelen «Want You» feat. CAL, som har passert 13 millioner avspillinger på Spotify. En av de siste singlene, «One Step At A Time» feat Natalola, fikk raskt A-listing på NRK P3 og har nå oppnådd over 21 millioner streams.

soundcloud.com/bearsonmusic
facebook.com/bearsonmusic

Gerard Folkestad Taylor alias Jerry Folk gjør det skarpt internasjonalt for tiden, med sin melodiske deep house preget av nu-disco, funk, indie, hip hop og RnB. Med remikser av blant andre Fugees, Zz Ward, Jill Scott og Miami kan 21-åringen sies å tilhøre Kygo-generasjonen i norsk elektronika – de som ble oppdaget via remikser de la ut på Soundcloud.

I fjor flyttet Jerry til Los Angeles med kompisen Bearson, og har siden spilt på Coachella, sluppet flere singler på New Wave Records samt mikstapen «The Kids Tape», og gjennomført en 24 spillejobber lang turné i USA og Canada med amerikanske Jai Wolf. Etter lang tid på reisefot og i studio, er Jerry Folk nå ute med mikstapen «Purple Evenings», hvor han i tillegg til å produsere tar i bruk sin egen stemme på noen av låtene. Hans eklektiske blanding av sjangre har gitt ham et unikt fotfeste, og det oppleves forfriskende å se en ung artist vokse inn i et sound som er både eget og grenseløst.

soundcloud.com/jerryfolkmusic
facebook.com/jerryfolkmusic

Etter en rekke suksessfulle turneer i USA, er det knyttet både glede og høye forventninger til å oppleve elektronikaduoen på hjemmebane i januar 2018.

Hasta er den 20-årige produsenten Thomas Wesenlund Wahl. Soundet hans kan beskrives som en mørk, ambient vri på hip hop og trap beat-produksjon, og er et resultat av en forkjærlighet for to svært forskjellige musikalske sfærer: jazz og norsk black metal. Det er denne særegne blandingen av musikalske referanser som skiller ham fra lignende produsenter.

Med en rekke bemerkelsesverdige remikser under beltet, inkludert av Highasakites «Someone Who’ll Get It» som har samlet over 100 000 streams, slapp Hasta i 2017 EPen «Surviving Isolation». Hasta har også co-produsert Cezinandos «Håper du har plass», som allerede har streamet til dobbel platina.

facebook.com/thisishasta

Billetter kr. 180,- + avg.
Hasta foto: Tonje Thilesen

Bill.: 200,-Dørene åpner 23:00ID.: 20FÅ Bill. Igjen!