Monday 17. october

Bear’s Den (UK)

Supp: Matthew And The Atlas (UK) + Opener: Siv Jakobsen

Etter en magisk konsert på Blå i april, er det en glede å melde at Bear’s Den kommer tilbake til Oslo og Parkteatret i oktober. Bandets nye album «Red Earth & Pouring Rain» kommer ut 22. juli, og er en etterlengtet oppfølger til debutplata fra 2014.

Det London-baserte bandet er inspirert av Maurice Sendak’s barnebokklassiker «Where the Wild Things Are». De skaper dyptgripende musikk med litterært spennende tekster, samtidig som de holder seg universelt tilgjengelige. Bandet får stadig mer oppmerksomhet og har utvilsomt kommet for å bli. De har turnert USA flere ganger, både som headliner og som support for Mumford & Sons, Daughter og Matt Corby.

Etter den vennskapelige avskjeden til tidligere gitarist Joey Hayes, består gruppa nå av et turnéband bygget rundt sanger og gitarist Andrew Davie og Kev Jones.

«Red Earth & Pouring Rain» er et album preget av erfaringene bandet har gjort seg i løpet av de hektiske siste årene. Med røtter godt plantet i folkrocken har det nye albumet også klare referanser til Fleetwood Mac, The Eagles og Bruce Springsteen’s «Darkness On The Edge Of Town», samtidig med The National og Sufjan Stevens.

Vi gleder oss til et gjensyn med Bear’s Den i oktober. Dette vil du ikke gå glipp av!

facebook.com/bearsdenmusic
bearsdenmusic.co.uk

facebook.com/matthewandtheatlas
soundcloud.com/matthewandtheatlas

Siv Jakobsen sier med musikken det hun ikke tør å si høyt. Med sterke referanser til Ane Brun og Laura Marling, inviterer hun oss inn som flue på veggen i hennes mest personlige øyeblikk.

Etter at Sivs første singel og musikkvideo ble strålende mottatt i bloggverdenen i januar 2015, har artisten turnert ekstensivt i Europa og Asia, spilt på bl.a. by:Larm, Slottsfjell,The Great Escape og Trondheim Calling, og varmet opp for både Highasakite og SOAK. I april i år turnerte hun med den Amerikanske folk-legenden Damien Jurado i UK og Irland.

Sivs EP «The Lingering» har høstet lovord fra bl.a. Paste Magazine, The Line of Best Fit, Clash Magazine, JaJaJa Music, Amazing Radio og XFM. Både VG og Gaffa trillet 5 på terningen, mens bl.a. Spotify UK og USA, Amazing Radio og australske Double J har listet flere av låtene. Med radiotid hos prestisjetunge BBC6, XFM og P3, samt godt over en million avspillinger på Spotify, viser artisten at musikken stadig når lengre ut.
facebook.com/sjakobsen1
soundcloud.com/sivmusic

Billetter kr. 250,- + avg.

Bill.: 275,-Dørene åpner 18:00ID.: 18Kjøp Billett