Live Nation & Yngling pres. / Utsatt! Ny dato: 25. oktober Monday 20. april

bbno$ (CA)

Vi må informere om at bbno$-konserten på Parkteatret 20. april er utsatt. Det er klart at det ikke vil være lov eller mulig å gjennomføre berørte, planlagte arrangementer i nærmeste fremtid i henhold til Oslo kommunes retningslinjer. Sikkerheten og helsen til artist, ansatte og besøkende er vår største prioritet og konserten er derfor flyttet til 25. oktober.

Kjøpte billetter gjelder til ny dato. Takk for din forståelse og tålmodighet, vi gleder oss til konsert i oktober!


Den kanadiske rapperen Alexander Gumuchian, bedre kjent som bbno$, begynte å lage musikk etter at en ryggskade satte en stopper for hans store drøm om å bli profesjonell svømmer. Det begynte med GarageBand og eksperimentering med venner, før han i 2016, under navnet bbnomula, la ut sine egne tracks på SoundCloud, hvor musikken ble streamet millioner av ganger og han fikk følgere fra hele verden. Han ble svært populær i Kina, takket være Jackson Yee, medlem i boybandet TFBOYS, som fremføre en koreografert dans til sangen hans «Yoyo Tokyo».

Siden den gang har bbno$ utnyttet sin virale suksess med en jevn strøm av prosjekter: I 2017 ga rapperen ut sin første EP, «Baby Gravy», et samarbeid med Yung Gravy, før han debuterte med sitt studioalbum «bb steps». Videre fulgte hans andre samarbeids-EP, «Whatever» med So Loki, i 2018.

Tidligere i år kom hans andre studioalbum «Recess», som er inspirert av Disney-showet med samme navn. Y2K og Trippy Tha Kid er med på skiva, og flere av sangene på albumet ble streamet millioner av ganger på Spotify.

Selv beskriver Gumuchian musikken han lager som «oxymoronical rap», som er «ignorant but melodic». Vi gleder oss til å høre det hele, når rapperen besøker Parkteatret i april!

facebook.com/bbnomula

Billetter kr. 260,- + avg.
Det er mulig å kjøpe Meet & Greet billett på dette showet. Du finner den her. NB: ordinær billett må kjøpes i tillegg.
Fri alder, ingen alkoholservering.
Kun ståplasser.

Bill.: 290,-Dørene åpner 18:30ID.: fri alderFÅ Bill. Igjen!