Live Nation & Yngling pres. Monday 21. february

bbno$ (CA)

Den kanadiske rapperen Alexander Gumuchian, bedre kjent som bbno$, begynte å lage musikk etter at en ryggskade satte en stopper for hans store drøm om å bli profesjonell svømmer. Det begynte med GarageBand og eksperimentering med venner, før han i 2016, under navnet bbnomula, la ut sine egne tracks på SoundCloud, hvor musikken ble streamet millioner av ganger og han fikk følgere fra hele verden. Han ble svært populær i Kina, takket være Jackson Yee, medlem i boybandet TFBOYS, som fremføre en koreografert dans til sangen hans «Yoyo Tokyo».

Siden den gang har bbno$ utnyttet sin virale suksess med en jevn strøm av prosjekter: I 2017 ga rapperen ut sin første EP, «Baby Gravy», et samarbeid med Yung Gravy, før han debuterte med sitt studioalbum «bb steps». Videre fulgte hans andre samarbeids-EP, «Whatever» med So Loki, i 2018.

Tidligere i år kom hans andre studioalbum «Recess», som er inspirert av Disney-showet med samme navn. Y2K og Trippy Tha Kid er med på skiva, og flere av sangene på albumet ble streamet millioner av ganger på Spotify.

Selv beskriver Gumuchian musikken han lager som «oxymoronical rap», som er «ignorant but melodic». Vi gleder oss til å høre det hele, når rapperen besøker Parkteatret!

facebook.com/bbnomula

Billetter kr. 260,- + avg.
Det er mulig å kjøpe Meet & Greet billett på dette showet. Du finner den her. NB: ordinær billett må kjøpes i tillegg.
Fri alder, ingen alkoholservering.
Kun ståplasser.

Denne konserten var opprinnelig satt opp 20. april 2020, har siden blitt flyttet flere ganger, og har nå fått ny dato: 21. februar 2022. Kjøpte billetter er gyldige til ny dato. 

Bill.: 290,-Dørene åpner 18:30ID.: fri alderFÅ Bill. Igjen!