Ny dato kommer Sunday 24. january

Barokkansk battle

Denne konserten er utsatt. Vi jobber med å finne en ny dato, informasjon sendes ut på e-post til alle billettkjøpere så snart vi har alt på plass. Kjøpte billetter vil gjelde til ny oppsatt dato.


Hva skjer når du stiller to rappere og et dobbelt barokkband opp mot hverandre for å erobre en imaginær barokktrone? Det vet vi rett og slett ikke, for dette har vi ikke gjort før! Det vi likevel er sikre på, er at dette spennende møtet på Parkteatret byr på improviserte barokke beats, og frekke tekster om vår tid over svingende ostinatbasser. Velkommen til Barokkansk battle med Barokkanerne, Tuva Syvertsen og Per Skranglebein!

Selv om vi befinner oss i 2021, trekker vi paralleller til en eldgammel tradisjon fra hoff, operahus og kneiper med middelalderens hoffnarrer, via barokkens drikkebuler, med omreisende musikere som improviserte seg imellom over kjente temaer, til det venetianske operahuset. Her foregikk det nemlig også lange musikalske «battles» mellom datidens operastjerner og de mest virtuose blåsesolistene i orkesteret.

Barokkanerne har invitert noen av vår tids beste rappere til Battle, seg imellom og mot musikken, og det er publikum som til slutt skal avgjøre hvem som skal gå seirende ut av dette strålende, svingende stevnet.

Med konsertserien KLASSISK VINTER gjenoppstår en gammel tradisjon i Oslo, som dessverre ikke har vært benyttet på mange år – konserter med klassisk og moderne musikk.

Er du en av Oslos morgentravere, kan kanskje dette programmet på Parkteatret være det som skal til for å lokke deg ut på byvandring en tidlig søndag. Møt noen av byens – og landets – beste musikere i 11 unike konsertprogrammer.

Dørene åpner kl. 12.00, konsertstart kl. 13.00.
Bill. kr. 280,- + avg. // 130 – + avg. (Student)

Bill.: 310 / 155,-Dørene åpner 12:00ID.: 18