Slippkonsert Friday 29. may

Bård Watn

Endelig er Bård Watn klar for å gi ut album. Etter år med prøving og feiling er musikeren som er blitt kalt en blanding av Bare Egil Band og Antony and the Johnsons endelig klar for å invitere til slippfest! Med fullt band og Bårds vokal og loopstation i front, blir dette en fantastisk kveld som mange har ventet på.

Bård Watn er en scenepersonlighet av de sjeldne. Med sin ekstreme tilstedeværelse trollbinder han sitt publikum med gitar, loopstation og sin særegne stemme, og kombinert med en munter tone får han deg til å le, gråte og smile om hverandre. Han berører sjangre som soul, pop, jazz og klassisk i sin reise gjennom musikken, og skaper inntrykk som ikke fjerner seg fra hodet med det første.

Bård Watn har siden tidlige ungdomsår holdt til i kreative miljøer, og har sin artistiske bakgrunn i teateret. Han startet for alvor å skrive musikk i 2008 og opptrådte for første gang samme år. Fra sin første konsert til dags dato har Bård regelmessig gjort konserter i Oslo og omegn. I tillegg til å skrive for seg selv har han flere ganger skrevet musikk til andre kunstformer, som mote- og kunstoppsetninger.

bardwatn.com
facebook.com/watnmusic

Billetter kr. 175,- + avg.

Bill.: 195,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett