Mr Magpie Management pres. // Slippkonsert Friday 31. january

ATENA

Supp: Messier 16 + Navian

Fredag 31. januar feirer ATENA sin andre utgivelse på Indie Recordings – «Drowning Regret & Lungs Filled With Water» – og ikke minst sitt største headliner-show hittil.

Metalcore-sjangeren blir bare større og større i Norge , og ATENA brøyter banen fremover med slagere som «Oil Rigs» og «Death Is All I Think About».
Gjennom ørtenvis av Europeiske turnéer og norske liveopptredener, har de skapt en solid fanskare og et godt rykte med sine intense liveshow fylt med moshpits, og til tider «opptøyer-tilstander» fra publikum.

Som support har ATENA med seg Messier 16. Messier 16 er et nyoppstartet Oslo-basert melodisk black/death metal band, med medlemmer fra blant andre Blood Red Throne, Images at Twilight, Hypermass og Liverum. Etter to år med skriving, øving, blod og slit, er de nå klare for å vise Oslo hva de har å by på av sin ekstreme og aggressive metal, ispedd sentimentale undertoner og atmosfæriske pust i bakken.

facebook.com/atenaofficial

Messier 16 er et nyoppstartet Oslo-basert melodisk black/death metal band, med medlemmer fra blant andre Blood Red Throne, Images at Twilight, Hypermass og Liverum. Etter to år med skriving, øving, blod og slit, er de nå klare for å vise Oslo hva de har å by på av sin ekstreme og aggressive metal, ispedd sentimentale undertoner og atmosfæriske pust i bakken.

facebook.com/Messier16Official

Navian er en instrumentaltrio som bygger musikken sin på tekniske melodilinjer, interessante rytmer, store lydlandskap og fete hooks! Navian har blir kalt Norges svar på Animals As Leaders og er veldig inspirert av artister og band som Plini, Intervals og Polyphia.

De slapp sin debut EP i September 2019 som ble mikset og mastret av Simon Grove som er kjent for arbeidet sitt med Plini og Intervals.

Navian er allerede booket for by:Larm 2020 og Larvik Gitarfestival 2020.

facebook.com/OfficialNavian

Billetter kr. 200,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 225,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett