Thursday 26. october

ARY

26. oktober inntar Norges nye elektropopstjerne ARY Parkteatret. Med sin jazzinspirerte og forlokkende stemme har ARY (Ariadne Loinsworth) i løpet av kort tid banet seg til å bli en av Norges mest lovende artister. Hennes hardtslående, pulserende og dansbare elektroniske pop-låter har blitt spilt mye på radiostasjoner i både inn- og utland, og alt fra P3 i Norge, Sverige og Danmark til BBC Radio 1 og Beats 1 har lagt sin elsk på den norske jenta.

Låten «Childhood Dreams» har siden slippet tidligere i år blitt strømmet fantastiske 10 millioner ganger på tvers av alle plattformer. Debutsingelen «Higher», et samarbeid med den norske produsenten og artisten Carl Louis, ble sluppet på det prestisjetunge elektronikaselskapet Eskimo Recordings i 2015 og kom raskt inn på A-lista til P3. Videre fulgte de opp med «Telescope», og 1. september i år slipper hun sin nye singel «Already There» på Petroleum Records (Aurora, Sondre Justad, Sigrid, Kvelertak m.fl.).

«Når jeg skriver, føler jeg ofte at det tar en evighet, men denne sangen skrev seg selv på en måte», innrømmer ARY. «Jeg husker da jeg kom hjem fra studioet med førsteutkastet til sangen, jeg ville ikke slutte å høre på den. Jeg tror det er den første ordentlige poplåten jeg har skrevet. Det er forresten også den første kjærlighetssangen min.»

ARY har definitivt funnet sin plass i det store, potensielt skremmende landskapet av elektronisk pop. Hun har ikke bare røtter i Norge og Trondheim, men også på regnbueøya Trinidad, noe som tilfører musikken hennes et eksotisk element og utvider et allerede bredt spekter av inspirasjonskilder.

I tillegg til å skrive og fremføre sin egen musikk, har hun utviklet seg til å bli en veldig dyktig produsent. The Fader, Pigeons & Planes, Interview Magazine, NYLON, The Line Of Best Fit, The 405 og flere har allerede spådd en lysende karriere:

«ARY is your new favourite DIY pop star» – The Fader
«Sensational… the physical embodiment of star quality and frightening potential» – The Line Of Best Fit
«This Trondheim-raised artist will definitely be clearing her own path soon enough» – NYLON
«One of the best pop songs of the year… a dangerously exciting pop prospect» – NME

facebook.com/aryaryapache

Bill. kr. 250,- +avg.
Foto: Ida Bjorvik

Bill.: 275,-Dørene åpner 20:00ID.: 18UTSOLGT