Radar Booking pres. Saturday 24. august

Apoptygma Berzerk

Supp: Vile Electrodes (UK) + DJ Alex Tjore

Apoptygma Berzerk gjør sin første konsert i Oslo på over ti år! Mange tilreisende norske fans var vitne til bandets utsolgte gig i Gøteborg tidligere i desember, og fansen har etterspurt en konsert på norsk jord.

– Vi har lyttet til våre fans, og 24. august 2019 besøker vi Parkteatret i Oslo, en scene kjent for sin enestående lyd og lysrigg. De siste årene har Parkteatret hostet artister som Sparks, Laibach og Gary Newman, så vi vil være i godt selskap, skriver bandet i en pressemelding.

Den musikalske kamelonen og APOPs grunnlegger Stephan Groth, hyller sine røtter ved å tilnærme seg de analoge lydbildene til innovatører som Kraftwerk, Tangerine Dream, Jean-Michell Jarre, Vangelis og Klaus Schulze, og bringer inn drivende Krautrock-rytmer fra Neu!, Cluster og La Duesseldorfalt, dette filtrert gjennom skandinavisk sensibilitet. På den måten har han skapt en levende og fargerik palett fra det 21. århundre, blandet med klassisk påvirkning fra den gylne tidsalder av elektronisk musikk.

Bandet tar med seg britiske Vile Electrodes, som også vil være support for bandet på deres-turné i Tyskland, samt deres nære venn Alex Tjore, som vil spille de beste låtene fra den elektroniske musikkens gylne tidsalder, 1977 – 1984.

facebook.com/ApoptygmaBerzerk
theapboffice.com

Bill. kr. 390,- +avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 420,-Dørene åpner 19:00ID.: 18UTSOLGT