Sunday Digestive Sunday 10. december

Another Idiot

Another Idiot er et firemanns poppunkband fra Asker. Bandet startet opp våren 2015, og har siden da spilt om lag 40 konserter rundt i Oslo, Akershus og Oppland, på festivaler og som oppvarming for både norske og utenlandske band. I mai 2016 slapp de sin debut-EP «Nothing But Trouble» som skapte mye oppmerksomhet rundt bandet, og 1. juni i år kom deres første fullengder «Make It Short».

Høsten 2016 spilte de en rekke «hemmelige konserter» på siden av de vanlige konsertene sine, hvor de spredte konsertens tid og sted muntlig. Dette vekket mange folks interesse, og la grunnlaget for bandets egen fanbase.

Bandet er kjent for sitt energiske sceneshow bestående av stagedives, allsang og bandmedlemmer i moshpiten. Denne energibomben smitter ofte over på publikum, og bandets klare mål er å la hver og en i salen gjenoppleve hvordan det er å være en frustrert tenåring i ca. en og en halv time.

Høsten 2017 turnerer de i både Norge og Sverige, og kommer til Parkteatret 10. desember for en å levere et rabalder av en Sunday Digestive-konsert du aldri har sett maken til. Ta turen, og ta med hjelm og leggbeskyttere!

facebook.com/anotheridiotband

Billetter selges i døra. Inngang via Parkteatret Bar.

Bill.: 100,-Dørene åpner 19:30ID.: 18