Live Nation pres. Monday 7. october

Anomalie (CA)

Anomalie er Nicolas Dupuis elektroniske live-prosjekt. I 2017 ga den allsidige keyboardisten og produsenten ut den stildefinerende EPen «Metropole», etterfulgt av «Metropole Part II» fra 2018. Begge EPene er inspirert av hjembyen Montreal, og hvert enkelt lydspor tar utgangspunkt i en spesifikk lokasjon i byen, som har vært viktig for Nico og byens spirende musikkscene.

Den selvstendige og uavhengige kunstneren, har fått stor oppmerksomhet og internasjonal annerkjennelse for sin musikk, og når han turnerer bistår bandet på fire med å bringe hans produksjoner til livs.

Den store suksessen er et resultat av annerkjennelse fra internasjonale musikkritikere, og de selvmekkede videoene som gir oss et innblikk i «Metropole» og Dupuis keyboard-ferdigheter. Videoene har fått ros og oppmerksomhet fra bemerkelsesverdige musikere som Charlie Puth, Austin Mahone, Electro Deluxe, Lido, Big Wild, Big Gigantic, T-Pain med flere.

Musikken har vært en stor del av Dupuis siden barndommen, og i over 17 år har musikeren studert klassisk- og jazzpiano. Dupuis ble den første personen som ble tildelt Yannick Nézet-Séguin excellence grant i 2012.

Gled deg til oktober!

anomaliebeats.com
facebook.com/anomaliebeats

facebook.com/event

Kun ståplasser.
Bill. kr. 250,- +avg.

Det er også Masterclass billetter i salg til denne konserten: 810,- +avg. (NB: kun i salg frem til fredag 4. oktober)
Masterclass tickets includes:
– 1 GA Ticket
– Early Entry (1 hour prior to listed door time)
– Meet & Greet with Anomalie with group photo
– Masterclass with Anomalie with Q&A
– 1 exclusive tour merchandise item
*Masterclass ticket buyers must arrive one hour prior to doors.

Bill.: 280,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett