Live Nation pres. Friday 22. november

Anna of the North

Supp: Charlie Skien

Anna of the North har i løpet av de siste årene rukket å gjøre seg bemerket internasjonalt med elektropop-perler som «The Dreamer» og «Baby». Høsten 2017 slapp hun debutalbumet «Lovers», som håvet inn gode anmeldelser verden rundt. Allerede i oktober vil hun igjen være aktuell med nytt album, og hun har til nå sluppet de kritikerroste singlene «Leaning On Myself» og «Thank Me Later».

Dette norske stjerneskuddet har blant annet gjort turné med Kygo, og gjennomført supportjobb for ingen ringere enn Justin Bieber. I tillegg har Gjøvik-jenta holdt konserter verden rundt for utsolgte hus, og samarbeidet med internasjonale stjerner som Tyler, The Creator og G-Eazy, for å nevne noen.

facebook.com/annaofthenorth

Support: Charlie Skien
Charlie Skien dukket først opp i duett med Mato Polo på «Ikkje min feil», og EMIRs singel «Hvis vi må», men alter egoet er også soloprosjektet til Andreas Høvset, bedre kjent som vokalist i indiebandet Verdensrommet og supergruppen Softcore untd. Musikken til soloprosjektet hans befinner seg et sted i mellom indie og R’n’B, men med mørke undertoner, og tydelig inspirert av klubbmusikk.

Hans siste singel «Fineste» bryter med mørket fra hans foregående utgivelser i den forstand at arrangementet er lysere, og at tematikken er kjærlighet. Singelen er også en pekepinn på hvordan hans kommende debut EP vil låte.

facebook.com/charlieskien
spotify.com/charlieskien

Billetter kr. 280,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 310,-Dørene åpner 19:00ID.: 18FÅ Bill. Igjen!