Yngling pres. Thursday 9. november

Anna of the North

Supp: Boy Pablo

Duoen Anna of the North består av Anna Lotterud fra Gjøvik og Brady Daniell-Smith fra New Zealand. Til høsten kommer endelig deres debutalbum, og i den anledning gjør de sine første headlinerkonserter i Oslo! Først en med fri aldersgrense, så en for publikum over 18 år.

De to møttes i Australia og fant fort ut at de kunne skape magisk musikk sammen. De gjorde seg for alvor bemerket med elektropopperler som «Sway», «The Dreamer» og «Baby», og i fjor fulgte de opp med knallsterke «Us» og «Oslo», som forener byens kalde klima med den varme følelsen av å være hjemme!

Duoens sanger har blitt streamet over 40 millioner ganger, og fått oppmerksomhet fra publikasjoner som Fader, NYLON, Noisey, Pigeons and Planes og Gorilla vs. Bear. «Sway» fikk dessuten en offisiell remiks fra hitmakerne i The Chainsmokers, og de har varmet opp for Kygo under hans europaturné i fjor. I januar i år spilte de på Eurosonic i Nederland, og til sommeren tar de altså med seg sin fantastiske synthpop til festivaler verden rundt!

facebook.com/annaofthenorth

Boy Pablo
Den 18 år gamle singer-songwriteren Pablo Muñoz startet prosjektet Boy Pablo i 2016. Siden har han gitt ut tre singler og en EP. Soundet hans kan beskrives som lystig med en undertone av melankoli, på nivå med etablerte artister som Mild High Club og Mac Demarco.

På scenen har Pablo med seg sine beste venner, som har vært med ham gjennom flere opptredener enn de fleste vennegjenger med 18-åringer: Guttene har spilt under sykkel-VM i Bergen, foran Kongen og Dronningen på deres signingsferd, live hos P3 Ruben, på Bergenfest og Slottsfjell sommeren 2017, på Red Bull Sound Select med Beach Fossils, og ble dessuten presentert som første artist på plakaten til bransjefestivalen Vill VIll Vest i 2016.

Pablo jobber for tiden på sin andre utgivelse i varmen fra internasjonal oppmerksomhet, med lojale lyttere fra New Delhi til New York.

facebook.com/boypablol

Bill. kr. 100,- +avg.
Fri aldersgrense, ingen alkoholservering.

Bill.: 120,-Dørene åpner 17:00ID.: fri alderKjøp Billett