DJ Hooker + Mikkel Rev Saturday 14. april

André Bratten (live) + Olefonken

Dapper og Parkteatret sparker i gang våren med en skikkelig fest med deilig klubbmusikk og gode venner! Kveldens hovedattraksjon er ingen ringere enn Andre Bratten, som kjører livesett for anledningen. Tidligere på kvelden vil våre gode venner Olefonken, DJ Hooker og Mikkel Rev servere lystige og dansbare toner, så her er det bare å komme tidlig! Og hva er anledningen? Dapper fyller fem år, og det skal selvsagt feires ♥ 

ANDRÉ BRATTEN – LIVE
Andre Bratten står helt i front blant den yngre norske generasjonen innen elektronika. Debutalbumet «Be A Man You Ant», fra 2013, kom ut på Prins Thomas’ etikett Full Pupp, mens oppfølgeren «Gode» kom på Smalltown Supersound i 2015. Sisteskiva ble rost av utenlandske anmeldere, og det ble trukket referanser til blant andre Arvo Pärt, Aphex Twin og Brian Eno. Her hjemme trillet Aftenposten terningkast 6, og skrev at Bratten «tar oss inn i norsk elektronikas nye gullalder». André Bratten jobber nå med nytt materiale, og vi kan vente oss EP(er) og album innen året er omme.

OLEFONKEN
Olefonken er Ollis Hergum, musikkprodusent, DJ og synkronsvømmer fra Oslo, samt medlem av Hubbabubbaklubb. Olefonken er en mann av få spor og enda færre ord, men når noe kommer ut er det solid, gjennomtenkt og fullt av kjærlighet. Oppveksten i Afrika har gjort soundet hans varmt og rytmisk, men siden han også har bodd i Norge har det i tillegg friske, kjølige og tidvis melankolske melodier. Olefonken er inspirert av blant annet Holger Czukay og Bjørn Torske.

DJ HOOKER
Thomas Fuglesang, aka DJ Hooker, er et kjent fjes for mange i Oslos uteliv. Som musikk-selector på Hells Kitchen, som DJ Hooker bak spakene på Jaeger, Revolver, Gåsa m.m. og med mixer og kassett på labelet Hjemme med Dama, har han gjort inntrykk på mangt et sinn her hjemme og ute på det store nettet.

Det sies at Thomas har en overraskende dyp og bred platesamling som omfatter alt fra ambient musikk, dub og jazz til futuristiske pads og wave med urbane vibber.

MIKKEL REV
Mikkel Rev, eller Mikkel Haraldstad som han egentlig heter, er en DJ og musikkprodusent fra planeten Jorden. Ikke mye er kjent om denne fyren, men han har tidligere gitt ut musikk på blant andre Full Pupp og Untz Untz Records.

Forvent alt i fra ambient til techno i skjønn og uskjønn forening — Musikk for kropp og sinn med andre ord.

DAPPER
Dapper ble startet av tre kamerater i 2013, og fyller i 2018 fem år! Dapper selger klær, grooming-produkter og sykler til alle som er opptatt av kvalitet. Deres merkevarer er nøye utvalgt med tanke på produksjon, og flere av varene blir produsert i land som Tyskland, England, Japan, Portugal og andre steder hvor kvalitet og arbeidsvilkår er gode.

dapper.no
facebook.com/event

Billetter kr. 200,- + avg.

Bill.: 220,-Dørene åpner 22:00ID.: 20Kjøp Billett