Innsamlingskonsert Thursday 19. september

Amazonas brenner!

Torsdag 19. september arrangerer initiativtaker Tilla Gaasø innsamlingskonsert på Parkteatret, hvor Regnskogfondet er offisiell mottaker. Her samles musikkbransjen om det vi bryr oss mest om, nemlig miljøet vårt! Dette blir en fantastisk kul kveld, med urbane artister og DJs.

De innsamlede midlene går til Regnskogfondet. Alle artister og bidragsytere stiller opp gratis og Parkteatret låner ut sine lokaler.

Artister som er bekreftet så langt er:
Isah
Ivan Ave
Lauren
Safario
Royane
Louam
EHI
Unge Beirut
DJ Beatrixx
DJ Ida Helene, Maggie Freshh og DJ Soulshock

ISAH
20-åringen Isah har raskt blitt det nye store navnet på den urbane R&B-scenen. På sin korte tid som artist, har Isah hatt flere samarbeid med Dutty Dior, sist på hit-singelen «HALLO», som har streamet over 12 millioner ganger.
facebook.com/lilleisah

IVAN AVE
Ivan Aves prosjekter springer ut fra hans barndoms R&B og hip hop, og ikke minst 70-tallsjazzen og -soulen som inspirerte den igjen.
facebook.com/ivanave

LAUREN
Lauren er en ekte Oslojente med en enorm allsidighet. Hun kan vrikke hoftene til latinorytmer så vel som å spytte bars med den groveste hiphopgjengen på Oslos østkant.
facebook.com/itslaurenofficial

SAFARIO
Det unge multitalentet Safario har på veldig kort bemerket seg som en av Norges heteste hiphop-talenter. Musikken er full av positivitet og energi som vil dra deg øyeblikkelig inn til Safario sitt univers.
facebook.com/safatooturnt

ROYANE
I mars 2019, debuterte Royane med låten «Antidote for Love». En cinematisk, sensuell og basstung låt, med en blanding av en emosjonell og up-to-date klubbfølelse. Kort tid etter droppet «Flex Like Me». Med en pumped up-vibe, fikk hun stor oppmerksomhet, både innland og utland. På siste låt ut, «Prima Donna», beviser Royane at hun er en allsidig artist.
facebook.com/royanemusic

LOUAM
R&B-artisten og låtskriveren fra Oslo henter inspirasjon fra artister som Nao, Ella Mai, TLC, Destiny’s Child og Mary J. Blige. I februar kom det kritikerroste debutalbumet «Wreckless Love», en skive med sterke og ærlige låter om kjærlighet og forelskelse, håpløshet, lykke og knuste hjerter.
facebook.com/Louammusic

EHI
Oslo-baserte EHI, er artisten du ikke visste du trengte i livet ditt! Han er sterkt inspirert av 90- og tidlig 00-tallet. EHI tar med seg det beste fra RnB, pop, soul, gospel og afrobeat inn i låtuniverset sitt.
facebook.com/EHImusic

UNGE BEIRUT
Unge Beirut har gjennom 2018 markert seg som en av de mest spennende artistene blant den unge generasjonen. Med en spellemann nominasjon i baklomma på hans debutalbum ‘’Hevnen er søt, men jeg tilgir deg’’ ble det fort tydelig at han er en artist å se opp for, med hits som ‘’Cocaina’’ og ‘’LOWKEY/HIGHKEY’’. Med røtter fra Lebanon, tar han med seg det melodiske soundet fra midt-østen og blander det inn med vestlig hiphop/r&b og dype budskap, politiske meninger så er resultatet en god blanding av låter som gjør deg tankefull og dansete.

DJ BEATRIXX
Beatriixx beskriver seg selv som en gammel sjel i en ung kropp, og det representerer hun gjennom musikken hun spiller. For utenom de gamle, gode, soul-fulle klassikerne, lager hun derimot også plass til nye, magiske hiter. Hun har spilt på flere av Oslos utesteder, i Birmingham (UK), Los Angeles (USA), og varmet opp for RnB duoen THEY.

DJ IDA HELENE (Q&I)
Ida Helene kom inn som et friskt pust på DJ-scenen med duoen Q&I i 2017 og har allerede klart å fylle dansegulvet på klubber som Blå, HYSJ, Stratos, Rockefeller og Parkteatret. Sjangermessig spiller Ida Helene en god blanding av R&B, Pop, hiphop, house og classics.

MAGGIE FRESHH
Maggie Freshh spiller i duoen Blond, og har drevet klubbkonseptet Rapfest sammen med DJ-kollektivet Jubel.fm. Hun har bodd både i sørstatene i USA og i London. I settene hennes finner du alltid inspirasjon fra disse stedene – en blanding av alt fra hiphop og R&B til afro-swing og grime.

DJ SOULSHOCK
Tidligere Karpe Diem-DJ og NRK P3-programleder DJ SOULSHOCK, er en av Skandinavias mest anerkjente urbane DJer, og har i over 15 år levert kvalitetsmusikk til folket, på regelmessige spillejobber overalt i verden. Forvent good-vibes i form av en eklektisk blanding: hiphop, R&B, reggaeton, moombahton, house, G-House, future house, 90’s, 00’s, klubbklassikere og hans egne bassfylte, tropiske remixer.

Takk til alle artister, DJs, Parkteatret, Regnskogfondet, Guro, Carlisle, Marie, Limita, Sverre og alle andre som har gjort dette mulig!

Litt om regnskogen og hva pengene går til:
Regnskogfondet jobber aktivt med over 60 organisasjoner i åtte regnskogland i Amazonas, Sentral¬-Afrika og Sørøst-Asia. Dette er miljø-¬ og rettighetsorganisasjoner som jobber tett med lokalsamfunn i regnskogen. I Norge jobber de med å øke engasjement og forhindre at norsk politikk og norske næringsinteresser bidrar til å ødelegge regnskog. Kort sagt jobber de globalt med å bevare regnskogen og sikre rettigheter til de som bor i den.

Bill. kr. 200,- + avg.
Publikum kan også støtte formålet direkte:
Vipps: 33333 // Konto: 1602.58.32500
Kun ståplasser.

Bill.: 225,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett