Polar Artist pres. Thursday 30. april

Amanda Tenfjord

Den unge popkometen Amanda Tenfjord, fra Tennfjord utenfor Ålesund, har virkelig blitt et navn som folk har fått med seg det siste året. Fanskaren har gradvis økt med hvert eneste musikkslipp og konsert. Samtidig har radiolistingene sittet løst, med fengende popperler som «Let Me Think», «No Thanks», «Troubled Water» og «First Impression», samt den men mer cinematiske og storslåtte «Kill The Lonely», som gikk i tung rotasjon på norsk radio mot slutten av 2019.

Sistnevnte singel var den første utgivelsen fra en kommende EP (den hadde premiere på anerkjente The Fader!), og i januar slapp sunnmøringen sin andre låt fra EPen. «As If» er nok en sterk poplåt fra 23-åringen, og viser en Amanda som fortsatt mestrer å kombinere en lekenhet med minimalistisk, dog storslått, pop og store refrenger. Også denne umiddelbart inn på spillelistene til blant annet både P1 og P3.

Kombinasjonen av sterke låter, en stemme av de sjeldne og et energisk liveshow, har ikke overraskende fått mange øyenbryn til å heve seg – også utenfor Norges grenser. Amanda har blitt plukket ut til JaJaJa både i Berlin og London, hun har spilt på store internasjonale bransjefestivaler som Eurosonic, Reeperbahn Festival, The Great Escape og Iceland Airwaves, samtidig som de internasjonale presseoppslagene gradvis har blitt både flere og større.

I slutten av januar kom også offentliggjøringen om at Amanda Tenfjord skal spille på Roskilde Festivalen 2020. Det er noe stort på gang!

Vi synes det er staselig at Amanda Tenfjord gjør sitt første klubbshow i Oslo, her hos oss på Parkteatret. Dét bør du ikke gå glipp av!

«There’s a promising power inside her which is definitely worth keeping an eye on in the year ahead.» – NME Magazine

«Tenfjord’s sharp and confident lyrics match up against skittering handclap beats and bouncing synths to create a glorious pop banger that stands up to anything from the Nordics in the past couple of years.» – The Line Of Best Fit

«Slick pop production» – The Independent

«This heady mix of hooks and spiky lyrics heralds the Trondheim-based singer as One to Watch.» – Idolator

facebook.com/amandatenfjord

Bill. kr. 230,- +avg.
Kun ståplasser.
(foto: Jonathan Vivaas Kise)

Bill.: 255,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett