Første headlinerkonsert i Oslo! Saturday 4. november

Amanda Delara

Amanda Delara spiller to konserter på Parkteatret! Først en Yngling med fri aldersgrense, og senere på kvelden en for publikum over 18 år.

Amanda Delara er en av landets mest spennende artister. Under oppveksten i Nes startet hun i tidlig alder å spille piano, og var ikke mer enn tenåring da hun begynte å skrive egen musikk. Takket være et hjem med flere klassiske instrumenter lærte Amanda seg å spille både piano og fiolin.

Etter hvert la hun ut musikk på sosiale medier og det grep oppmerksomheten til folkene bak Nico & Vinz, som raskt signerte henne til uavhengige GR:OW Records.

Sommeren 2016 ble hun oppdaget av artistprogrammet til Red Bull Sound Select, som resulterte i utsolgt konsert på Parkteatret hvor hun delte scenen med britiske Dua Lipa. Gr:ow Records publiserte hennes første singel «Paper Paper» som raskt ble A-listet hos P3 og havnet på topp 30 på Hype Machine.

Med det siste halvårets myriade av opptredener på viktige festivaler både i Norge og utenlands, er det ingen tvil om at 2017 er Amanda Delaras år! Vi gleder oss stort til hennes første headlinerkonsert i Oslo.

facebook.com/AmandaDelaraMusic
lnk.to/AmandaDelaraDirhamz

Bill. kr. 250,- +avg.
Foto: Herrmann Stenerud

Bill.: 275,-Dørene åpner 21:00ID.: 18UTSOLGT