Atomic Soul pres. Tuesday 29. may

ALMA (FIN)

Supp: Off Bloom (UK/DK)

Etter strålende kritikker for fjorårets opptredener på by:Larm og Slottsfjell, er Finlands nye popstjerneskudd ALMA igjen klar for Norge. 29. mai inntar hun Parkteatret.

Med over 170 millioner avspillinger på Spotify, en plass på BBCs «Sound of 2018» og anerkjennelse fra storheter som Elton John, Annie Mac, MØ og Charli XCX, har ALMA tatt verden med storm.

ALMA startet tidlig å skrive egne låter, og i 2016 slapp hun debut-EPen «Dye My Hair» som gikk rett til topps på finske iTunes og ble listet på BBC Radio 1. Tittelsporet åpnet dørene for internasjonal suksess, og hun har det siste året samarbeidet med flere store artister som French Montana, Charli XCX, Martin Solveig og Tove Lo.

Med sin unike, sjelfylte stemme, ærlige tekster og en særegen blanding av pop, R’n’B og soul, har ALMA blitt sammenliknet med artister som Sia, Amy Winehouse og Beth Ditto. The Observer har beskrevet henne slik: «She looks like a cybergoth reimagining of a young Adele and sounds like Beth Ditto had she been raised on tropical house.»

Det siste året har hun jobbet med debutalbumet sitt, og 2. mars er hun endelig tilbake med ny musikk når hun slipper mikstapen «Heavy Rules», hvor hun har samarbeidet med blant andre MNEK, Rudimental, MØ og Tove Styrke.

Det er med andre ord bare å glede seg til en skikkelig festaften når popsensasjonen ALMA kommer til Parkteatret 29. mai!

cyberalma.com
facebook.com/CYBERALMA

Support: Off Bloom (UK/DK)
Bransjen har en god stund hatt et godt øye til anglo-danske Off Bloom. Bandet har vært på besøk hos Zane Lowe, Annie Mac og Danmarks P3 Guld, og er en del av et anerkjent og dyktig fellesskap med røtter i København som inkluderer MØ, Liss, Goss School of X, Vera og Vasco. Nylig turnerte de med Dua Lipa og LANY.

Musikken til Off Bloom gjenkjennes best på deres eksplosive og uforutsigbare produksjoner, med lyse og enkle melodier på toppen. De er sterkt inspirert av artister som Hudson Mohawke og Cashmere Cat, Baauer, Major Lazer og AlunaGeorge.

Billetter kr. 260,- + avg.

Bill.: 285,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett