Friday 7. september

Alfred Hall

Supp: Intertwine

Etter noen år med stillhet, er Alfred Hall tilbake for fullt med den dagdrømmende og svevende indiepopen de er kjent for. Deres nye plate, «Since I Saw You», har sammen med singlene «So Bright», «Safe & Sound» og «The King of Cape» banet vei for bandet og høstet god kritikk fra et samlet norsk pressekorps, samtidig som liveshowene deres høstet positive tilbakemeldinger fra både norsk og utenlandsk presse. Og det er ikke bare norsk musikkpresse som har trykket Alfred Hall til sitt bryst, musikken deres har blitt brukt i alt fra reklamefilmer for mexikansk øl, til traileren for Netflix-serien «Derek». Alfred Hall har med andrealbumet, «Since I Saw You», fulgt opp debutalbumet «Wilderness» fra 2013 på en nydelig måte.

Bandet sier selv følgende om sin ferske utgivelse:
«Since I Saw You» er vårt andre studioalbum og følger «Wilderness» fra 2013. Selv om det sikkert ikke er problemer med å kjenne igjen lyden av Alfred Hall, så kan vi garantere at det har vært store forandringer i både lydbilde og tematikk. Vi prøver å være mer vågale og uredde, og vi henter en del inspirasjon fra musikken fra 60- og tidlig 70-tall, musikk vi hører veldig mye på selv. Men selv om vi elsker den gamle og rene lyden av tørre trommer og klang-gitar, så er vi også veldig glade i å hive litt synth inn i lydbildet. Alt dette kombinert med rike vokalspor og en knallgod produksjon av Anders Bjelland i Bergen, gir et produkt som vi føler er ganske unikt. Vi håper du liker det!».

facebook.com/alfredhallpage

Intertwine er produsent og arkitekt Tarjei Ekelunds soniske lekeplass. Musikken består av elektroniske beats og synther, som møter organiske lag av trompet og vokal. Musikken er fengende, og samtidig kontemplativ og melankolsk. Sjangermessig ligger Intertwine i krysningen mellom pop og ambient. Prosjektet utvides på scenen med bassist og trommis. Bandet har tidligere spilt i Japan, USA, Tyskland og Nederland. Etter en kritikerrost albumdebut i 2015 er Intertwine nå tilbake med ny musikk. «Tokyo» ble sluppet før sommeren og i september slipper de ny singel på amerikanske Cascine.

facebook.com/intertwinemusikk

Billetter kr. 200,- + avg.

Bill.: 220,-Dørene åpner 20:00ID.: 18UTSOLGT