Avlyst Saturday 1. june

Alex Aiono (US)

Supp: 4th Ave (US)

Konserten med Alex Aiono på Parkteatret er dessverre avlyst. Kjøpte billetter kan refunderes ved å kontakte Ticketmaster på tlf. 22 82 81 97. NB: Siste frist for refusjon er 02.07.19 kl. 12.00.

Sanger, låtskriver, multiinstrumentalist og skuespiller. Vi snakker selvsagt om Alex Aiono, som har imponert en hel verden med sine coverlåter på Youtube.

Musikeren vokste opp i Phoenix, før han og familien flyttet til California da han gikk på videregående. Med gitar, piano og trommer i sitt repertoar, opptrådde Aiono på gaten langs stranden i Santa Monica. Det var også på denne tiden han startet sin egen Youtube-kanal.

Den unge musikeren la ut akustiske gitar-covere av Drake og Katy Perry, og kanalen fant raskt sitt publikum. Han publiserte etterhvert også egne sanger, som «Alphabet Song» og «Doesn´t Get Much Better», begge fra 2013. Sangene ble raskt lagt merke til av andre musikere, og Alex ble invitert med på en to måneders lang turné i USA og Canada, sammen med tenåringspopbandet R5 (fun fact: R5 spilte på Parkteatret i 2014 😱).

Kort tid etter ble sangen «Young & Foolish», som han skrev sammen med superstjernen John Legend, gitt ut, og et samarbeid med Babyface ventet. Som 17 åring ble Alex signet av BMG Publishing.

Det unge talentet fortsatte å jobbe med musikk og delte materialet med sine Youtube-fans, samtidig som han drev med skuespill. Aiono var blant annet å se i web-serien «Royal Crush», som kom på lufta i 2014, og «Guidance» fra 2015.

Vi husker alle Aionos covere av The Weekends «The Hills» og Shawn Mendes sin «Stitches» fra 2015, og året etter kom hans kanskje største hits, mashupen av Drakes «One Dance» og Nicky Jams «Hasta el Amanecer». ❤️

Aionos singler «Work the Middle», «Question» og «Hot2Touch», alle fra 2017, sørget for at karrieren også skjøt fart i Europa. EPen «Does it Feel Like Falling» ble gitt ut, og «One at a Time», utgivelsen med T-Pain, fulgte.

Den effektive musikeren ga i 2018 ut den fengende singelen «Thinking About You», før «Young Love», «Big Mistake» og «No Drama» fulgte som perler på en snor.

Nå er 2019 her, og ny musikk er på vei! Aiono jobber nemlig for tiden med debutalbumet. Det er en stor glede å ønske Alex Aiono velkommen til Parkteatret 1. juni 😍 Håper vi sees!

facebook.com/AlexAiono
alexaiono.com

4th Ave (US)
facebook.com/4thAveMusic
4thavemusic.com
spotify.com/4thAve

Bill. kr. 250,- +avg. I salg fra fredag 8. mars kl. 11.00.
Kun ståplasser.
Fri alder, ingen alkoholservering.

I tillegg til ordinær konsertbillett selges det også følgende Meet & Greet billetter til denne konserten:
GOLD
400,- (+avg.) + konsertbillett
1 x Meet & Greet
1 x Intimate Acoustic Song Performance

DIAMOND
600,- (+avg.) + konsertbillett
1 x Meet & Greet
1 x Intimate Acoustic Song Performance
2 x Items of Tour Merch

Bill.: 280,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alder