Sunday Digestive Sunday 28. october

Aleksander Kostopoulos

Aleksander Kostopoulos er en av Nord-Norges mest aktive musikere, mest kjent som trommeslager og perkusjonist for artister som Mari Boine, Adjagas, Moddi, Marthe Valle, ISÁK og rockeduoen Pil & Bue. Med det kommende debutalbumet «Faleo» står Kostopoulos for første gang på egne ben som vokalist, låtskriver og soloartist.

Når en trommeslager går solo vil man kanskje forvente en tydeligere rendyrking av det rytmiske, men bruken av samples og falsettvokal tar Kostopoulos i en mer melodisk og atmosfærisk retning. Sigur Rós, Bon Iver, Biosphere og DJ Shadow kan trekkes frem som sentrale musikalske innflytelser. Sjangermessig befinner han seg et sted mellom ambient, indie, hiphop, pop og jazz.

Med «Faleo» er Kostopoulos også med på å utvide hva som forbindes med singer/songwriter-konseptet. Sju av de ni låtene du får høre er spilt inn live i studio med Kostopoulos bak både samples, trommesett og sang. Slik presenteres også låtene når de spilles live på konsert.

Albumet er innspilt i Kysten Studio i Tromsø, produsert av Rudi Nikolaisen, mikset av Ariel Joshua Sivertsen og mastret av Brad Blackwood.

facebook.com/alekskostopoulos

Bill. kr. 130,- (Selges i døra) Inngang via Parkteatret Bar.
Foto: Knut Aaserud

Bill.: 130,-Dørene åpner 19:30ID.: 20