FKP Scorpio pres. Thursday 4. april

AJ Tracey (UK)

Supp: VVS

AJ Tracey kommer tilbake til Oslo!

Etter et forrykende show i 2017, er vi mer enn glade for å kunne annonsere at AJ Tracey endelig kommer tilbake til hovedstaden, og denne gangen til Parkteatret.

Allerede fra en ung alder visste Tracey at det var musikk han skulle drive med. Som 6-åring begynte han å rappe, og i starten av 20-årene viste det seg at det var piratradio som skulle åpne dører for han. I 2016 beviste han sin status som et fremadstormende talent, med en kombinasjon av solide samarbeid, enda flere radioopptredener og utgivelsen av EP-en «Lil Tracey».

Sammen med rapperen Dave, ga 24-åringen ut hiten «Thiago Silva» i 2016. En låt som virkelig var med på å sette ham på kartet utenlands. Videre slapp han EP-en «Secure the Bag!», en utgivelse som, blant annet, inneholder låta «Blacked Out», samt features med Denzel Curry, JME, 67 og Craig David.

De siste fire årene har den unge rapperen gått fra å være en undergrunns-hype til å bli en av de største navnene innenfor grimesjangeren, og du har hørt han på låter sammen med artister som Missy Elliot, A$AP Rocky, Not3s, Aminé og Rick Ross.

Nå er AJ Tracey aktuell med hitsingler som «LO(V/S)ER», «Doing it» og «Butterflies» feat. Not3s, og med sine 1 million månedlige lyttere på Spotify og en plass på «Forbes 30 under 30» under beltet er det ingen tvil om at han er kommet for å bli.

«AJ Tracey’s proper sick… gritty, savage, London street vibe.» – Stormzy

ajtracey.co.uk
facebook.com/ajtrcy

VVS er et navn som den siste tiden har vært på alles lepper, en snakkis. Bak navnet finner vi en 21 år gammel gutt fra Drammen, som har drevet med musikk i underkant av et år. På kort tid har han rukket å skaffe seg en stor fanbase, både her hjemme og i utlandet.

Gutten la fotballskoene på hylla, etter å ha blitt regnet som en av Norges største fotballtalenter på mange år, og det var i brorens hjemmelagde studio i Lier, han fant ut at det var musikken han skulle satse på.

VVS skrev og spilte inn sin første låt for et år siden, da han lagde en remix av Meek Mill sin låt «Save me». Kort tid etter kom han med sin første singel, «On Everything», som i dag har over 200.000 avspillinger på Spotify.

facebook.com/VVSoneverything

Billetter kr. 250,- + avg. I salg fra fredag 7. desember kl. 11.00.
Kun ståplasser

Bill.: 280,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett